FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Kérdés a moderátorokhoz
Posted in 
Go Moku
Kérdés a moderátorokhoz
Posted in 
Go Moku
Kérdés a moderátorokhoz
Sziasztok!
Mivel lejárt a büntetésem,most tudok kérdezni a moderátorok munkájáról.
Kaptam 8 nap büntetést,mert a közösben beszélgettünk és leírtam,hogy a kertbe készítettem egy zöldségnek futtatót.
Amiért 8 nap büntetést kaptam.
Érdekelne,hogy mivel köztudott,hogy a rendszer hibás ezen a téren,a moderátorok ellenőrzik-e a rendszer által kirótt büntetéseket,hogy jogos-e?
Az is remek megoldás,hogy ha feketéd van,akkor nem tudsz itt a fórumban feltenni kérdést.
Szerintem nem az a megoldás,hogy minden szavunkat figyeljük,hogy a rendszer tökéletlensége miatt ne kapjunk feketét.
Az sem ártana, ha kiderül,hogy indokolatlan volt a fekete,akkor írják hozzá az előfizetéshez az elvesztett napokat.
Nem mi tehetünk a rendszer hiányosságáról.
Aki elolvasta,annak köszönet.
Aki meg tesz is valamit,annak még nagyobb köszönet.
Szia, köszönjük, hogy megosztottad a tapasztalatodat.

A rendszer automatikus figyelmeztetései és büntetései valóban nem mindig tökéletesek, de minden egyes jelentést a Moderátorok kézzel átnéznek. A  demerit pontokat ennek megfelelően módosítják, meghosszabbítják vagy akár csökkentik is, ha indokolt.

Egy-egy ártatlannak tűnő mondat is bizonyos összefüggésben félreérthető lehet, sajnos a rendszer inkább túl szigorú, mint túl laza.

A feketelista idején valóban nem lehet a fórumba írni, ami védelmi okokból van így.  A Fórum nem panaszfal, hanem közösségi tér, így az adminok külön kommunikációs csatornákat használnak a kifogások kezelésére: például a kapcsolatfelvételi oldalt.

Ha úgy érzed, hogy a büntetésed nem volt jogos, ott érdemes jelezni - 
https://www.flyordie.com/contact.html

És igazad van: minden észrevétel számít.  Köszönjük, hogy kulturáltan szóltál hozzá és fontos témát vetettél fel!
Edited by FORUM HELPER
Szia!
Szerintem a közösségi tér alkalmas arra,hogy ami a közösségben valami nem jól működik,azt megbeszélhessük.
Hogy jogos volt-e a "panaszom",azt gondolom igen.
De 2005 óta járok ide amőbázni és már nem súlyt le egy büntetés,még ha azért is kaptam,hogy mit dolgoztam a kertben.
Az írásommal csak annyit akartam jelezni,hogy még lehetnek emberek,akiket megvisel egy ilyen eset és ezért valamit jó lenne tenni az ügy érdekében.
Igyekszem mindig kultúráltan írni,még ha a kerti munkámból nem is ez látszik :)
Köszönöm a választ és további szép napokat kívánok!
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk