FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Gomoku
Posted in 
Dear Moderators
Gomoku
Posted in 
Dear Moderators
Gomoku
Tisztelt moderátorok/asszisztensek !
Katona93 nevem ki lett tiltva ideiglenesen OK SPORTSZERŰTLEN VISELKEDÉS ! de nem követtem el még egy csunya szó írást sem akkor nem értem hogy miért lettem tíltva ideiglenesen komolyan már ez nem első hogy csak ugy tiltanak vagy eza rendszer csinálja vagy nem tudom kérem válaszoljanak és indokolják meg hogy most ezt miért kaptam . köszönöm
Szia Shawix,

A tiltások mögött nem mindig egyetlen szó áll. A rendszer figyel bizonyos viselkedési mintákra is, kilépések, időhúzás, vagy ismételt játékmegszakítások. A “sportszerűtlen viselkedés” többféleképp is értelmezhető… és néha automatikus.

Asszisztensek csak chat alapján léphetnek. Minden más a rendszer vagy a moderátorok feladata.

Ha tiszta választ keresel, azt itt érdemes megkérdezni:
https://www.flyordie.com/contact-support?portal=flyordie_com

A rendszer ritkán hibázik, de még ritkábban magyaráz, hacsak nem kérik.
❤️
1
Szia An0nCiPher nagyon szépen köszönöm a válaszod !
Semmi olyan nem történt hogy kilépés,pont adás,időhuzás ..alap 1 perceseket játszom csak :)  vagy más esetleges viselkedés megszegése! nem tettem ilyet ezért is nem értem de köszönöm a segítséged :)
Örülök, hogy a válasz segített egy kicsit tisztábban látni.

Fontos tudni, hogy nem minden szabálysértés szándékos, néha a rendszer a játékos viselkedésmintáit elemzi, nem csak egy-egy konkrét pillanatot. Még ha 1 perces játékokat is játszol, ha például túl sokszor történik kilépés vagy gyors feladás, az is értelmezhető “sportszerűtlen viselkedésként”.

Ha biztos vagy benne, hogy tévedés történt, érdemes ezt udvariasan jelezni az oldalon keresztül:
https://www.flyordie.com/contact-support?portal=flyordie_com

Tiszta kommunikáció mindig segít. A rendszer figyel, de emberi felülvizsgálat is létezik.
Köszönöm szépena válaszod és a segítséged !
Nem történt semmi ilyesmi *kilépés,gyors vesztés ,káromkodás,mások sértegetése semmi ilyesmi nem volt ezért nem is értem ezt hogy miért is kaptam :) írtam már erre a linkre amit küldtél de még nem érkezett :( jó lenne Skalguard moderátort elérni valahogy ő segíteni szokott ilyesmiben és elég értelmes is ! :) de köszönöm hogy segítő kész vagy :)
Languages
English
anglisht
azərbaycan
azerbajxhanisht
bosanski
boshnjakisht
čeština
çekisht
Cymraeg
uellsisht
dansk