Üdv! Alapvetően ezt a mostani rendszert vagyis a 2 perc extra idő + (15) másodperc lökési időt nem tartom jónak. Én értem, hogy az a 2 perc extra a nehezebb szituációk miatt még ott van, de az a 15 másodperc, bizonyos szituációknál hamar lemegy és az ember ideges lesz attól, hogy már az extra idejéből megy le. nem okoskodás miatt írom, de talán egy régi játékos szavára csak lehet adni nem ? Nem a játékosok szavára kell adni egy szolgáltatónak ? Amióta ez a rendszer van, én szinte csak veszítettem , bár olyan sokat nem is játszottam az is igaz, mert ez így nekem nem jön be. Most kérdem én, kit zavart az előző rendszer ? Ugye volt 5 perc és lökésenként rosszul írtam múltkor nem 30 másodperc, hanem 60 másodperc volt. Valóban nagyon sokszor az 5 percből alig ment le 2 perca játék végére, de ez nem azt jelenti, hogy nem volt olyan amikor ne kellett volna 3 vagy 4 perc is abból az 5 ből ! Szóval a jó és minőségi Curlinghez igenis kell az hogy az embert ne feszélyezze az idő !!! De tovább megyek ha csak az a 15 másodperc ami most van felmenne 30 másodpercre, már úgy érzem, hogy nem esne ki a komfortzónámból tehát, 2 perc+(30) másodperc,szerintem már jó lenne, de ezt a 15-t nem értem ! Ezt valaki adja már át annak aki ebben dönt és gondolják már át !