FlyOrDie.com
« Back to All Topics
tricolorsp
Posted in 
General
tricolorsp
Posted in 
General
tricolorsp
Kedves OP!

Tessék már megnézni hogy tricolorsp miket csinál mindig az előfizus versenyek előtt és közben!Mindig leviszi a verseny előtt a pontjait,a verseny közben pedig mindig visszaadja a pontjait ŁØ§_Mäğا_Đůŧ噍™.Legyen szíves intézkedjen vmit.Köszönöm
Értelmes hozzászólás, Regolak, Gratulálok!

A múlt héten is ugyanezt csinálták. Mi történt? A brazilok adják egymásnak a pontokat és pofánröhögnek, hogy ők nyertek? Az előző héten Lord Hunter 20 meccset játszott a versenyen... 

гєτιгє∂

A Bárónak igaza van!

Na leírom érthetően:

Én 4-5 hete vettem részt a sakk versenyen, dolgom volt ugyhogy 22:40-kor tudtam feljönni csak , de 20 perc alatt ugy rongyá vertem mindenkit, hogy 3. helyre felsikerült jönnöm!A 2. helyezet csak 5 ponttal előzött meg az első meg 14-15 ponttal...Azt hiszem ez igy oké..hogy van esélyem, ha előbb értem volna biztos első leszek...akkor nem csalt senki és nem voltak olyan játékosok sem , akik szabálytalanul viselkedtek volna...most meg a szerdai versenyre felmentem, hát esélyem se volt csalás ment csalás hátán...Hát én nem ezért fizettem elő, hogy kivonjanak a versenyből, ez igy nem verseny...nincs esélyem se, ha ez igy előre megbeszélten pontadásokkal játszodik le...én meg aki hol veszit hol nyer, mit gondoljak most?igy nem megyek versenyezni ha ez van...valaki csinaljon valamit...pl én ötletem 1 moderator legyen jelen a verseny időtartama alatt!ugy gondolom ha 22:00-tól van akkor nem jelent akadalyt hogy 1 modi ilyen időben fent tartozkodjon!A masik 1 órát biztosan kibirna..és felügyelné hogyan zajlik a verseny, figyelne a bajnokra és hogy ki milyen modon jut pontokhoz...mert én is benéztem ám multkor a bajnok egyik meccsére akinek azonnal 1 lépés nélkül feladtak,az is 1 brazil volt...hát mondom ez igy nem verseny, nem azt mondom nekem kéne megnyernem mindig, mert annyira nem vagyok jo de ha már tudom hogy volt alkalom mikor mindenki tisztességesen játszott és akkor jo eredményt értem el ,akkor szeretném ha tovabbra is igy lene vagy meg felesleges versenyt rendezni...Szerintem aki a versenyen csal arra kéne kiszabni a lehető legnagyobb büntetést és azonnal kitiltani örökre...
Ennyit akartam, ezt nemcsak magamért másokért is van , versenyezni megyünk nem csalokkal harcolni!
és köszönöm, hogy meghallgattak!
Aszt gondolom hogy a legjob a baksör.
Ezér mindenki indujjon egy szabás-varás tanfojamon.
Hola. xD

'Tessék már megnézni hogy tricolorsp miket csinál mindig az előfizus versenyek előtt és közben!'

Azt nemkell megnézni hogy te mit csináltál eddig ezen az oldalon?(bullet progizás,pontcsalás,1k név creálás stb..).. no coment...azt hiszed amé elöfizető vagy neked mindent szabad... nemtom vetéteke észre hogy mindenki milyen álaszent itt a forumban...na jó most nem magamból indultam ki..xD de általba igy van,10 éves gyerekek nemtudjak elviselni hogy más hordja a koronát...

Más...

1ik neveddel nevédd a másikat a forumba kedves Retired....kösz.,mert ez 'szánalmas'...ne gyere azzal hogy nemigyvan!!

Brazilok elég jól játszák a bullet sakkot..nemszégyen ha megvernek...
Mindig nemkell sirni ha vmi nem sikerül,vannak jóbbak mint te,mint én,mint Navigator...stb. nemtom miért ilyen nehéz ezt elfogadni..

UI:ezt nem nethuszárgyerekeknek irtam,hogy most azon agyaljatok hogy hogy forgasátok szét ezt a HSZT...

Permaneço respeitosamente:FankaDeli xDDD

Hi!
HALLOWEENBOY hozzád ki szólt?Ha tudnál olvasni,én az OP-nak írtam!
Nem okoztál csalodást,vmi ilyesmi HSzt-vártam tölled...Bulldoggal,Тŷśợή157™...stb. vel is irj valamit...már várom[..]

Ui:minden forumozonak joga van komentálni..

HALOWEEN.
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh