A Bárónak igaza van!
Na leírom érthetően:
Én 4-5 hete vettem részt a sakk versenyen, dolgom volt ugyhogy 22:40-kor tudtam feljönni csak , de 20 perc alatt ugy rongyá vertem mindenkit, hogy 3. helyre felsikerült jönnöm!A 2. helyezet csak 5 ponttal előzött meg az első meg 14-15 ponttal...Azt hiszem ez igy oké..hogy van esélyem, ha előbb értem volna biztos első leszek...akkor nem csalt senki és nem voltak olyan játékosok sem , akik szabálytalanul viselkedtek volna...most meg a szerdai versenyre felmentem, hát esélyem se volt csalás ment csalás hátán...Hát én nem ezért fizettem elő, hogy kivonjanak a versenyből, ez igy nem verseny...nincs esélyem se, ha ez igy előre megbeszélten pontadásokkal játszodik le...én meg aki hol veszit hol nyer, mit gondoljak most?igy nem megyek versenyezni ha ez van...valaki csinaljon valamit...pl én ötletem 1 moderator legyen jelen a verseny időtartama alatt!ugy gondolom ha 22:00-tól van akkor nem jelent akadalyt hogy 1 modi ilyen időben fent tartozkodjon!A masik 1 órát biztosan kibirna..és felügyelné hogyan zajlik a verseny, figyelne a bajnokra és hogy ki milyen modon jut pontokhoz...mert én is benéztem ám multkor a bajnok egyik meccsére akinek azonnal 1 lépés nélkül feladtak,az is 1 brazil volt...hát mondom ez igy nem verseny, nem azt mondom nekem kéne megnyernem mindig, mert annyira nem vagyok jo de ha már tudom hogy volt alkalom mikor mindenki tisztességesen játszott és akkor jo eredményt értem el ,akkor szeretném ha tovabbra is igy lene vagy meg felesleges versenyt rendezni...Szerintem aki a versenyen csal arra kéne kiszabni a lehető legnagyobb büntetést és azonnal kitiltani örökre...
Ennyit akartam, ezt nemcsak magamért másokért is van , versenyezni megyünk nem csalokkal harcolni!