Lássuk be kaland az élet! ;)
Én szeretem kiválasztani mikor, kivel, hányat, játszom! (hidd el a többség ilyen) :)
Maga az, hogy el kell döntenem a „nagy ismeretlenről” látatlanba, hány játékra tartom érdemesnek az a korlátozás!
Létrehoztak már baráti és pontmentes szobákat is, meg lehet nézni, hogy érdeklődés hiányában, hányan játszanak bennük!
A játék savaborsa a tét, mely növeli az adrenalint!
A használt pontrendszer miatt csak azok járnának jól, akik pontszerzés nélkül be akarják járatni az új nevüket, vagy rakosgatók!
Jelenleg is gyakorlat, hogy több szobába van jelen egy felhasználó,(nem látja, ha hívod) de csak egyben játszik! Ezzel csak jobban szétforgácsolódna az amúgy is megcsappanó törzsközönség!
Mindenkép egy szűrő lenne, mely nem biztosítana semmit, hisz ha kettőt játszik sem tudhatod, hogy egy másik nevénél nem leszel e később az áldozata!
Egy szoba létrehozása, melyben garantált 2 játék lenne (ha nincs kapcsolat szakadás) nagyobb idő, munka ráfordítást kívánna az üzemeltetőtől, mint amit az egész ér!
Ott a játékos infója (lapon láthatod, ha egy játékra volt hajlandó, vagy azt, hogy tőle léptek ki), így továbbra is magad választhatod ki, kinek szavazol bizalmat! Az üzemeltető, megadja mindenkinek a szabad választás lehetőségét, ott a némító gomb használata!
De ha már ekkora a demokrácia, lássuk milyen javaslatok, jöhetnek még a korlátozott szobák létrehozatalára!
Mert ha egy igényt kielégítenek, szabad folyást kell engedni további felhasználói kéréseknek is!
Javaslat további szobák létrehozására: :D
(EZ CSAK VICC)!!!!!
-tanulószoba (min 10 játék elhivatott tanulóknak)
-rövidített játékidő szoba (időhúzók elkerülése)
-újonc szoba (találd ki, ki vagyok, ahol csak új névvel lehet játszani)
-csak én szoba (ahol azt kell kitalálni, hány névhez tartozik egy felhasználó)
-megfontolom szoba (ahol 2 meccs, óránként, megfontoljuk kivel, játszunk, életrajzok leadása kötelező)
-beszélgetek szoba (ide nem kell játéktér, csak nagyobb chatfal )
-program szoba (programok tesztelése)
-baba-mama szoba (kifejezetten beszélgető kismamák részére)
-3 játék szoba (ha, van 2db-os játékszoba, legyen egy páratlan is)
sorolhatnám… némelyik mellett még lenne is érvem ! :D
Félretéve a tréfát, engem is zavar, ha valaki lelép, de csak egyszer teheti meg (némító gomb)! Nekem megér 5-20 pontot, hogy megismerkedjünk, ő, pedig nem tudhatja kivel, találkozik legközelebb! Ettől játék a játék!
Igazi játékos tudja, hogy a pont csak eszköz, nem emberi mérce!
Ha pontba kerül, hogy megismertem….ez legyen a legnagyobb öröme! Hát istenkém az életben sem adnak semmit ingyen! :D