FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Kedves Moderátorok
Posted in 
General
Kedves Moderátorok
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
Kedves Moderátorok
Üdv mindenkinek
Le lehetne rólam szedni a ki szöveket :
 Please note, your topic will need to be approved by a moderator before it will be posted in the forum.
Magyarul: A saját topicom a saját hozzászólásom elküldik a modoknak és ellenőrzik... És csak utána kerül ki...
Mért van ez?Hmm? Másra aki trágárkodik nem raknak? 
Vagy már az is bűn ha helytelenűl írok és (Hülyeségnek) mondható?Na de aki trágárkodik mindt most tettem azért mert állítlag emiatt nem tiltanak... de még ilyen politikai dolgok is fojnak a fórumon (hát mint nem mondjak elég trágár és , haszontalan emberek vannak itt)
Azt se tudják mi a politika mi a népszavazás és mindt ilyen 12 éves gyerek megmondja milyen (ez az amaz így leygen úgy legyen)
Ájunk már meg Akkor mi itt a moderátorok dolga...
Elég sok angol moderátort láttam...
De 1-ikk se tud magyarul! 
És mondok valamit Tanx-ra nem vigyáztk?
Mert ritkán de soktam éfélkor felmenni Tanx-ra
És akkor mit látom vagy 3-6 Moderátor csücsü és bámulja a játékot...
Hát... Mért nem csináljátok Rend szerint betáblázva nem 1 időbe 1-szerre vagy  3 mod...
És ezt Nyugodtan engedéjezzétek kirakni topicnak majd meglátjátok mi lesz a hozzászólásokban...
Köszönöm megértéseteket...
Atyaúristen, ezt jó nagy egyvelegbe tetted! Nem tudok sokmindent megválaszolni, csak 1 kérdésedre van válaszom. Az ugyan nem bűn, hogy rossz a helyesírásod, de ami a tiedet illeti az katasztrófa... j-k vannak ly helyett (fojnak, engedéjezzétek), betűket hagysz ki, összekavarod a sorrendjüket, és még te teszel megjegyzést az angol moderátorokra, hogy nem tudnak magyarul, pedig ebben sincs sok értelmesen leírt magyar szó! Na ennyi!

By: Jakó Róbert!
,,Please note, your reply will need to be approved by a moderator before it is posted in the forum." <--- ezt mindenkinek kiírja! de ehez nagy ész kell,hogy megértsd

Szeretnék egy javaslatot tenni a Flyordie számára. Ha lehetséges lenne, jó lenne alkalmazni egy pszichologust...Néhány személy számára elengedhetetlen lenne. És lehetséges, hogy olyanok is lennének akik nem szorulnak segítségre, de mégis folyamodnának ehez.

Most látom milyen sok a "lenne" szó a hsz-ben. Bocsi, késő van már újrafogalmazni. Hasonló elven, aki úgy gondolja nem kell komolyan venni az egészet :)
Üdv,

Ebből az egészből túl sokat megvallom nem értettem. 

Azt viszont szintén nem értem hogy milyen alapon várod el az "angol" moderátoroktól hogy tudjanak magyarul?

Elárulom hogy semmivel sincs több angol moderátor mint más csak mivel különböző nemzetiségűek vagyunk ezért angolul megy a kommunikáció. Szerintem te is rájöttél hogy a magyar nem kifejezetten világnyelv.

Miért nincs több magyar moderátor?

Szerintem észrevettétek hogy OP meg jómagam végezzük a moderációt magyar nyelven (is). Felmerülhet a kérdés hogy nem kellene-e esetleg több magyar mod?

Válasz az, hogy kellene csak bizonyos okokból nem tudunk kiválasztani senkit. Szerintem ez azért van mert aki megüti azt a szintet amire én gondolok az 20 évnél mindenképp idősebb és nemigazán érdekli ilyesmi. Persze csinálhatnánk moderátor légiókat 12 évesekből is mert abból biztos akad jelentkező csak nem kéne 2 nap és nemhogy titeket de egymást is banolgatnák kifelé.

INF THE MOD OF FOD
jól mondod infinity
Nem kéne pár 12éves gyerek,aki bannolgatna mindenkit vagy véletlenül magát is kitiltaná.De ha mondjuk ezt leszednétek vagy 16ra akkor ugy lehet több lenne a magyar mod,mert azoknak már benőtt a fejük lágya.Nem?

Lenne még 1 kérdésem:
Hogy tudjátok megállapítani,hogy 18on felüli?
Le kell fényképeznie a személyijét,és be kell szúrnia a jelentkezési lapba?

Kösz,Martin
Üdv,

Ha úgy lenne ahogy mondod ott lenne a korhatár...

Anyakönyvi kivonatot kell bescannelni, de én kb 2 mondatból megsaccolom hány éves és nemigen hibázok c:

INF
Ezt muszály kipróbáljam... Szóval szerinted én hány éves vagyok?:D
Üdv
Nah akkor mondjad én hány éves vagyok?
Nem kell megsaccolnod mert ő 12:D

Már be is vallotta amikor találkoztam vele:D
Amúgy is,egy 22-23éves ember nem ír ilyen gyerekesen...
Csupa értelmetlen dologgal teletömi a fórumot.
Boom:D
lehet h 12vagy,de 9et lehet csak kinézni belőled :p
Kedves Boom!

Ennek a Topicnak meg mi értelme van? Miért nyitsz olyan topicot aminek nincs igazságalapja? mert amit állítasz az nem valós...szóval jobban utána kellene járnod a dolgoknak mielőtt a moderátorokat szidalmazod alaptalanul te nem normális...

A másik dolog nem tudsz magyarul ,sajnálom ,remélem igyekezni fogsz és kijavítod ezt a hibádat ,mert analfabétaként nem sokra fogod vinni...

Azt hiszem mindenki egészen jól kiismert Téged Boom, bemutatkoztál már sokszor..Te dolgod...minden jót

Bye, 
Kedves Boom, már megint milyen szépet alkottál! Még mindig nem teljesen értem, hogy miről is szól az egész topic.
"Please note, your reply will need to be approved by a moderator before it is posted in the forum." - mint ahogy már más is elmondta, ez mindenkire vonatkozik, aki a fórumba szeretne írni. Szerintem ez elég logikus. Mindenesetre én nem szeretnék annak a moderátornak a helyében lenni, aki a te hsz-odat próbálja meg kibogarászni!
Sziasztok!

Nem sok értelmeset tudok ehhez hozzászólni, csak lényegében annyit, hogy ne legyetek már ennyire gyerekek... mert Infinity Skills (bocs hogy így írom, nem tudom fejből hogy hol kicsi, hol nagy a betű :) )átvitt értelemben írta azt hogy megsaccolja a korotokat, szóval az hogy itt kérdezgetitek, az sokat elárul rólatok. Ja és nem tudom melyikőtök írta így, de a muszáj szó nem ly-al irandó. Amúgy Infinity, az szerintem is jó ötlet, hogy 16 éves emberből is lehessen moderátor, ha alkalmasnak találjátok, viszont akkor lehetne egy "tesztidőszakot" bevezetni, és ha nem találtok benne kifogást, akkor alkalmazhatjátok végérvényesen.

By: Jakó Róbert
Hát igen ,Boom ismét lejáratta magát ezzel a kérdéssel ,hogy "Üdv!Nah akkor én hány éves vagyok?"

Ugyanis az okos emberek rájönnek, hogy amire Infy moderator Úr gondolt 2 mondat az nem éppen ezt jelenti!

1 mondat tagmondatokból áll,állhat 15-ből is :) Te nagyon béna!

Hajrá Boom , gyerünk ,szorítok neked , írj nekünk 2 mondatot, hogy 1-1 mondat legalább 10 tagmondatból álljon!!!Sok szerencsét:D...;)

Ui. Locika -locika hát ez most rád is érvénybe lépett....
Chantal...finom a fagy mi???:D...Picit sem feltűnő...
Na idefigyelj jómadár!

Elmélet a következő:

Boom ,aki mint mondottam "nem normális" nyitott 1 topicot,amelynek szövege teljesen értelmetlen , ennek ellenére jött 1 Kedves Moderator Úr ,aki Infi névre hallgat,megtisztelve Boom-ot még válaszolt is neki az "agyatlanságára" (értelmetlen zagyvaságokra)-erre fel Boom ,úgy vélem nem viszonozta  és semmivel nem értékelte ezt...csupán a hülyeség tükrözi őt mint mindíg , amely már nem hülyeség ,inkább lejáratás önmagára nézve...Ezért éreztem a bátorságot , 1 kis megjegyzés sosem árt ,nem igaz Kedves locika? Tudod ez nem fagyi ,hanem ettől jobban alszok az éjjel... ;)

Ui.: milyen emberek vagytok Ti? kérdeztek... ,elvárjátok ,hogy válaszoljanak, meg is teszik!!!...még ha hülyeség a topic akkor is válaszolt rá,ti meg???!!!
és még ilyen ember akart moderátor lenni ...hát nagyon sajnálom ha ennyi a felhozatal és ennyivel tudtok előrukkolni!Büszkék lehettek magatokra!Én elszégyelném magam...de hát ti ezen csak jót röhögtök...grt

Bye,
Ezt az egészet kinek címezted??? Mert ha nekem, akkor veled sincs minden rendben ;)
Mit jelentenek azok a pontok az informacioba.Van olyan hogy torzsvenddeg lelkes ujonc meg ilyenek.Mi utan kapom a pontot az infoba.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem ez a topik kezd "agyilag" elborulni. Szerintem le kéne zárni lassacskán mert a végén minden ide kerül... :)
Már elnézést János ,de mért baj az ha valaki megírja az igazságot???!!!Úgy vélem nagyon sokszor elnéztük már egyes emberek hülyeségeit(mindennek megvan a határa)...megjegyzem Kedves Locika nem hozzád szoltam!!De tudod akinek nem inger, nem veszi magára! Egyébként jol érzed részben rád is gondoltam... ,de Boom-nak cimeztem... te is hozzászoltál ,nem is kis hülyeséggel ,mégis min csodálkozol? Aztán még te jössz nekem a nyalással?...ugyan már...én mondjam azt: Boomra ránézel a fagyi jut eszedbe mi?...hát eléggé feltünő volt;)Akárki akármit mond nem fogom elnézni senkinek hogy hülyeséggel töltse tele a fórumot...Én Infi helyében mindkettőt tiltottam volna...!!!!!!!Rendőrnek sem szólunk be az utcán!Ugyanez a helyzet itt is...vagy meg ne csodálkozzon senki ha egyik-naprol a másikra repül ,mert szerintem Infi mod  igenis megtehetné, hogy kirepit benneteket!JOGOSAN...
ennek a topicnak annyi az értelme mint boom hadnagy hozzászólásának
Kedves Chantal!

Sajnos,aki téged nyalással vádol,annak igaza van!Nem tudom nem észre venni,amit csinálsz!Az hogy ki mit ír a fórumba,meg hogy Infy bácsi kivágja e ezért,vagy nem,nem hinném,hogy a te dolgod!És hogy az utcán esetleg nem szólunk be a rendőrnek,az jogos!De az utcán is "önkéntes rendőröket" bizony megszólják páran!:D
Ennyi hülyeséget már rég olvastam egyvégtében.Minek ez?Mindenki huzatos?Vagy az elmegyógyintézetben az ápoltak is hozzáférnek az internethez?
Biztos hogy a boom hadnagy nemcsak egy közlegény?
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk