FlyOrDie.com
« Back to All Topics
pont adogatás?
Posted in 
General
pont adogatás?
Posted in 
General
pont adogatás?
kedves operátorok.
ujabb pontadogatók a láthatáron.:
Bátorsrác és peti. Bátorsrácnak van több neve is, pl: 
-Asteria- , benkoooo. érdekes módon ez a 2 név 1-2 perc alatt kikap petitől, egymás után többször is, utána Bátorsrác elveri petit, és minden kezdődik előröl.
eddig minden pont adogató megkapta a mega büntetését. nekik nem ugyan ez lenne a sorsuk?
Igen,és most hogy így látom,hogy a másik neve -Asteria- eszembe jutott,hogy csak 300 pontja van,bátornak pedig 600 azt Asteria nevével,elvert,utána még ott cikizett is,hogy béna vagyok.Amúgy én is láttam amikor petivel csaltak.
Nem értem mi bajod van ,petivel szoktunk játszani , szinte 2 naponta...tőlem van a programja igy tesztelgetünk párszor , még gyenge igy elverem...ami az -Asteria-t  illeti , elnézve az infojukat látom hogy másnak is szétosztogatták a pontjaikat,nemcsak petinek, a pontosztogatásért jár a büntetés!!!!!...itt az infoja :

-Asteria-

[Greece]
Mióta: 2008.02.08. 	[Tag]

Bemutatkozás:
Sakk statisztika
  	Pontszám 	Teljes eredmény 	Eredmények 	Gy-V 	Gy-V különbség 	Gy-V arány
Összesített 	159 	187 	187 	74-8-105 	-31 	0,70

Sorozatok
Ellenfél 	Meccsek száma 	Eredmény 	Pontszám (változás) 	Ellenfél pontszáma
macika2 	13 	0 - 13 	212 (-37) 	160 (+37)
Utolsó eredmények
Ellenfél 	Eredmény 	Ellenfél pontszáma 	Időpont
buddha12 	- 	184 	2008-05-22 14:19Z
macika2 	- 	197 	2008-05-22 14:19Z
macika2 	- 	196 	2008-05-22 14:19Z
macika2 	- 	196 	2008-05-22 14:19Z
macika2 	- 	194 	2008-05-22 14:19Z

De nem mi csalunk...nem is az én nevem nézd OP az IP cimet
én 2006 ban regisztráltam ,ősember vagyok itt , nem kell a pont mondtam már többször is ,napi 20 meccset játszom !!!

és még valami : van hogy egszerre 2 szobában is játszok igy van hogy az infomban percek mulva ujabb nyerés... Bye
Jó kis mese,DE nem tagadtad hogy te vagy benkooo ami azt bizonyítja,hogy te vagy.Valamint benkooo is pontosan ugyanígy másolta a szöveget,és illesztette be ide.benkooo adatlapján lehet látni a kilpéseket,vagyis sajnos lebuktál.:)
Na figy a gyengeséged határait súrolva ,elmondanám ,hogy 1 infot másolni és beilleszteni egy 5 éves is tud , de ezek szerint neked ez gondot jelent...egyéni probléma!A másik hogy én benko infoján is azt látom hogy másnak osztott ,nem pedig petinek...vagy másoljam be hogy elhidd?én azt se tudom mikor játszottam vele utoljára,miről beszélsz? bocs de nem fogom az én infom is másolgatni hogy elhidd végre szellemet láttál...
az én infom tiszta ,a meccseim tiszták!!! .............
Ezt az OP is tudja!Mellesleg ne irj már ilyenekről mikor azt hallom rolad hogy van 10 neved és csalsz a sakkban!!!
bizonyitékod nincs ,pááááá

A másik ,hogy ezt bizd már az OPERATOR-ra,hiába irsz ide ő tudja h tiszta vagyok ,értelmetlen...kijavitanálak ,jelenleg 657 pontom van !Na nem irok ide többet.......majd ha van bizonyitékod ,kiváncsian várom:)
bátorsrác az egyik legnagyobb progis az oldalon:S és sajnos én a progiozást csalásnak szmitom mert az is mert aki progzizik anak a pontja nem a saját kátéktudását mutatja hanem a porgi tudását amit használ.
ha küldesz egy képet a moderátoroknak gyorsaban intzkednek mint ide irkálsz a forumra.
Hali!:)
"bátorsrác az egyik legnagyobb progis az oldalon"  a the best-et mindig mindenki lehagyja hiába irom:(:(:(:D
ez nem számit csalásnak szoval a hozzászolásod TÁRGYTALAN  Mr. kirc-karc!Ami a képküldést illeti semmi bizonyitéka nincs a kisgyereknek ,ami azt jelenti törvényes úton Ő HAMIS vallomást tett ,a hamis vallomást pedig a tövény bünteti...nem szép dolog;)Moderátorok félrevezetése???...vmi ilyesmi...alaptalanul ne emelj vádat ,understand kid????;)

Bye;
Le kéne szerintem szálni a progisokról, amíg csak progisokkal játszanak.!!!!!
Bátorsrác te egy gyáva szar alak vagy, mert programmal csalsz. Most kiderül, hogy még másképp is. Mi a francot keresel itt, menj brókernek vagy ÁFA-csalónak, ne rontsd itt a levegőt!
"A másik ,hogy ezt bizd már az OPERATOR-ra,hiába irsz ide ő tudja h tiszta vagyok"
Ha tiszta vagy, akkor minek véded folyton magad??? Hoppááá...
És sztem ne legyél el annyira magaddal..."hamis vallomás"...nem rajzfilmben vagyunk...
Micsoda hülyeség! A progisok mindenkivel játszanak, de majd a végére tényleg csak egymással fognak, mert a többinek elmegy a kedve a sok buzi progis miatt. Szánalmas népség, gyáva szar alakok.
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk