Felháborító! Elszaporodtak a programosok! Nem lehetne ez ellen tenni valamit?Főleg Dartsba ,Amőbába és Sakkba!
Programosok.
Posted in
General
Programosok.
Felháborító! Elszaporodtak a programosok! Nem lehetne ez ellen tenni valamit?Főleg Dartsba ,Amőbába és Sakkba!
Tisztelet! A programosok száma napról-napra nő!!!Erre most jöttél rá??? bocs de már elkéstél ,szinte mindenkinek van programja és mindenki használja is ,senki nem szeret vesziteni ,egyfajta késztetés ez,aki elkezdi egyre mélyebben ássa el magát a programok világában végül egyre jobban kiismeri a programokat ezáltal felveszi a versenyt más programosok ellen ,ezáltal igazi küzdelem kezdődik amilyet szeretett volna akkor mikor még fejből játszott,és sajnos elvesztette a meccseket..., vannak jo sakkozok is az oldalon akiket ismerek ,mégis programmal játszik azt mondja sokat tanul tőlük ,ez igy van ...de mindenki arrol számol be hogy "egyre jobb progim van..stb"igen nagy tábora nőtt a programosoknak!!! és ahogy irtam is egyre többen csatlakoznak közéjük ,akkor most kérdezem én: miért kéne tenni ellene ,ha mindenki számára sokat jelent h programmal játszhat???!!!!..Én azonban 1 DOLOGRA HIVNÁM FEL A FIGYELMET!!!! MÉGPEDIG: ELSZAPORODTAK AZOK A PROGRAMOSOK ,AMELYEKET A RENDSZER NEM TUD JELEZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
Tipikus csaló duma! A lopásra is "késztetést " érzel? A sakk a középkorban a lovagok játéka volt, a sportszerűség volt a lényeg. Most miattatok a csalóké és tudatlanoké, programmal a nagyanyám is megver, tanuljatok meg inkább sakkozni. Ha meg hülyék vagytok hozzá, menjetek karatézni.....
szerintem ez lényegtelen...Fugger!!! Ha aFLY nem foglalkozik a csalokkal és a programosokkal ,akkor te miért vagy ennyire felháborodva? Tudom hogy a játék a lényeg ,nekem is az de mit tehetek? ha leanyázom őket én szivom meg ,ha ideirok hogy csináljanak valamit ,az én szavamra mért ugranának??? nem 1 ember tiltakozott már a program ellen ,de 1 biztos a szabályzat engedi ,igy nem csinálhatunk mást minthogy elfogadjuk... vagy te a szabályzat megsértésére érzel kényszert? A progisok igaz hogy csalok de ha engedélyezett nem álithatod ,se én se más hogy igazi csalok ,ahol tiltott és ez megy az a csalás,az büntetést von maga után ....Ezt itt ugy fogják fel : vannak játékosok akiknek a szintjük nem a legjobb sakktudás,ezért alkalmazhat segitséget,az már megint más ügy hogy itt PROCESSZOROK harca megy a leghárdabb gépekkel tuningolva,de szerintem a FLY -nak figyelembe kéne vennie hogy ez már tulzás és még sem engedni a program használatát...ők se erre számitottak ,de lehetne változtatni mert ez már sakkprogram,az oldalt is át lehetne nevezni ennek irányában......
és ez a hsz értelmes volt a tiéd Fugger annál kevésbé...az hogy elküldöd a csalokat karatézni nem éppen a legpraktikusabb megoldás az ügy érdekében;)
Sziasztok Én sajna a sakkról nem tudok nyilatkozni,de a darts progiról ódákat zengenek...Csak én még nem találkoztam vele,sajna,csak rá fogják emberekre,főleg akik vesztenek,hogy fúúúújjjj,progis!Van ilyen progi egyáltalán?
Én hallottam már ilyen progiról, jó annak aki használni tudja.! Én Practice Módban kipróbáltam nem sokat ér :)
Mondjuk én nem vagyok túl nagy számítógép zseni,de nem találkoztam vele még...Szerintem nem a progi kellene,hogy a lényeg legyen a játékban!De amúgy is annyi olyan ember van itt,aki csak a gépe mögül tud szájalni,gondolom leginkább ők használják a saját tudásuk helyett a progikat,utána meg kinevetnek,meg loosereznek,ha vesztesz...Szánalmas....
Ez a progi téma már lejárt, aki ért hozzá az persze hogy használja! Mért, ha te kapnál a kezedbe egy progit nem használnád..? Mert én igen... De hagyjátok rá ezt a témát, unom...Meg szerintem mindenki. int már sokszor hangoztattam, az oldal ebből él meg. Lesz..ja mindenki nagy ívben itt a FOD-on, hogy mi van a játékosokkal! EBBŐL ÉLNEK, értsétek meg....
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogy történhet meg az, hogy progisnak jelölnek, holott nem vagyok az. És még nekem kell magyarázkodjam miatta? Engem nem érdekel ki az, ki nem, én bárkivel játszok, nem anyázok, nem lépek le. Kinek áll jogában ellenőrzés nélkül bárkit progisnak jelölni?
Senkinek. Az ellenőrzést egy program végzi, ami természetesen nem tökéletes, nem is lehetne az. Ezért néha előfordul hasonló eset. Már többször elhangzott, hogy valószínűleg az a dolog oka, hogy játék közben gyakran váltogatsz ablakot. Próbáld meg ezt mellőzni.
Magamról: program nélkül nagymester vagyok az amőbában. Sztem nem téma a progi, ha nem tartod tisztességesnek, akkor ne játsz ellenük, ha meg izgat mit tudsz a progi ellen, akkor meg játsz, ennyi. Hol itt a baj???
Engem mélységesen felháborít, hogy programosnak nyilvánítottak! Középszerű sakkozó vagyok, szélsőséges eredményekkel. 3 és fél éve regisztráltam, de volt, hogy nem játszottam több hónapig. Nincs mindig azonos formában az ember. Van úgy, hogy éjszakás műszak után ülök a gép elé, 2-3 (néha több) sör után. Ilyenkor nem úgy játszok, mint pihenten, tiszta fejjel. De engem tényleg csak a játék szépsége érdekel, tehát, ha érzem, hogy nem vagyok a topon, akkor is játszok. Mostanában kicsit jobban ment, oda is tették a piros felkiáltójelet, és nem hiszem, hogy azért, mert sokat váltogattam ablakot. Ezzel csökkentették a fair játékosokkal való játék esélyeit: ki ül le egy progissal, ha már online játékra vágyik? Nem értem miért kezelnek tényként olyan dolgokat, ami legfeljebb csak feltételezhető. Szerintem ez legalább olyan hátrányos megkülönböztetés, mintha valóban progit használnék egy progi nélkül játszó ellen.
Én ha moderátor lennék biztos odafigyelnék arra amit hapika mondott...de gondolom itt 1-ember se figyel rá...pedig értelmeset irt le...és valos dolgot, vagyis javaslat a következő: Ne legyen már az hogy a programosok miatt mi ,"tiszták " szivunk!!!mert bizony szivatás a rendszeretek érzékenysége,miránk nézve!!!!ugyhogy találjatok ki valamit mert ez igy nagyon nem franko!!!;) nem azt kérem h a programosokat tiltják ki ,mert tudom hogy ezt óriási kérés lenne 1 hangyátol mint én vagyok XD de akkor is ,most a gépeké a világ vagy az embereké? Íme 1 költői kérdés: most a gépeké a világ vagy az embereké? Várom okos emberek hozzászolását ! /progisok kiméljenek a hsz-uktol/ mint az előttem lévű ,májer= őrnagy :)
Teljesen egyetértek azzal hogy a programosokat ki kell szűrni, nem az a játék lényege hogy kinek van jobb gépe meg sakkprogramja.... Ma azt tapasztaltam hogy egyik partim után megjelent a szép kis piros felkiáltójel a nevem mellett hgoy programot használok... Igencsak meglepődtem hiszen nemhogy soha nem használtam progit, úgygondolom az elsők között vagyok akik ellenzik a programokat. Nem tudom mi alapján szűrik ki a programosokat, de annyi bizonyos hogy tévesen teszik ezt, mondhatom ezt saját példámból látva... Arra tudtam gondolni hogy azt érzékeli valamilyen módon a program mikor egy másik ablakra kattintok játék közben, ami már csak azért is teljesen értelmetlen hülyeség, mert sokszor msn-ezek közben... Egyszerűen nem tudom felfogni hogyan lehetséges ez... Igenis kell tenni ellenük, de úgy hogy az esetleges hibák ki legyenek zárva. elsőre kb ennyi jutott eszembe.. gl hf