FlyOrDie.com
« Back to All Topics
jENEY nick nevemet töröltétek! MIÉRT?
Posted in 
General
Posted in 
General
beakarok lépni a nevemmel és nem tudok mert ezt irja ki:

Regisztráció érvénytelenítve
A (jENEY) nevet érvénytelenítettük a regisztált emailcím tulajdonosa kérésére.
Ez a név többé nem használható.

EZ mi? én nem deaktiváltam a nevemet, ne vicceljetetk már velem volt még rajta 8hónap előfizetés! 2005 óta ez a nevem 5000 biliárd és 400tanx meccsem volt rajta! Kérlek benneteket csináljatok valamit mert ÉN NEM DEAKTIVÁLTAM!
Van egy Roland nevű gyerek ő fenyegetett, van képem is róla msn en írt lefényképeztem! Ha a nevemet véglegesen töröltétek akkor kérem vissza a 2000forintomat mert ilyen a világon sincs hogy valaki ir egy emailt ti meg rögtön töröltök mindent ha meg viszakapom akkor irjatok a jeney_zoltan@freemail.hu címre! Ha nem hiszitek el hogy enyém a nick akkor tudom képen küldeni a csekket amivel fizettem mert megvan még, vagy a személyim másolatát! 

A kép Rolandról aki fenyegetett, tudni kell róla hogy már volt ip bannja! 
http://kepfeltoltes.hu/080415/roland_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hát ha én jól tudom, akkor töröltetni nevet úgy lehet, hogy kéred a törlést, a mail címedre kapsz egy levelet, egy link-el és ha arra a linkre mész tudod törölni a neved. 
Legalábbis ez így szokott lenni.

A képpel kapcsolatban pedig, én nem igazán érzékeltem itt a fenyegetést. De lehet csak fáradt vagyok:p, igaz kétlem hogy ezért lenne:)
Volt olyan, hogy kölcsön adtad valakinek a neved (nem tudom, mi értelme, de úgy látom, egyre nagyobb divat) vagy kiadtad a jelszavadat? Az utolsó félmondatból pedig azt tudom leszűrni, hogy korábban is volt már dolgod Rolanddal, aki 12 évesen ál-screenshotokat készít káromkodásról :) Meg az is ezt mutatja, hogy msnen beszélsz vele.
Hát, mit is mondjak. Először is, több neve egy felhasználónak nem lehet, tehát lehet, hogy ezt is bannolják...
Másrészt, én amikor megkaptam az aktivációs levelet, egyből töröltem, szóval nekem biztos, hogy nem törli ki senki;)
Üdv.: Zoli
Sziasztok én nem adtam ki a nevemet se a jelszómat csak is itthon játszok és mégis igy jártam,hogy kitiltoták mert valaki feltörte a jelszavamat, de ha igazad van a központ segit neked nekem is segitetek ,én vargaad anyukája vagyok .Úgyhogy valahol az igazság mindig győzz de biztos vigyázni kell nagyon igy vagy ugy ki van az ember mindenek téve.
Javasolnám mindenkinek átolvasásra:
http://www.flyordie.hu/help/secure.html

Amennyiben valakinek nem felel meg a jelszava a javasoltaknak, még mindig nem késő azt lecserélni.

Mellesleg, a nevet érvényteleníteni csak az tudja, akinek a regisztrált email címhez is hozzáférése van. Javasolnám, hogy azt is próbáljuk meg a magánszféránkban tartani.

Köszönöm,

OP
figyelj OPERATOR az emailom drzoli13@freemail.hu címre lett regisztrálva de azt az email címemet FELTÖRTÉK és mondom ha kell küldöm neked a csekket amivel előfizettem azzal bizonyitom hogy enyém a nick. én nem töröltem a nevem, minek csinálnám? 8hónap előfizetés volt rajta, ez a roland gyerek meg azt írta hogy adjak neki egy előfizus nevet, irtam neki hogy takarodjon mit képzel nem vagyok én milliomos, erre irja hogy akkor csinál egy sreen shot ot rólam. de ezekszerint törölte mert valószínűleg ő törte fel a nevem és higgyétek el meg tudja csinálni hisz amikor a nevemet ellopták akkor ő szerezte visssza nekem...

azt szeretném megkérdezni tőled operator hogy a nevemet nem tudom e viszaszerezni, mert én fizetttem a plusz szolgáltatásokért és meg is voltam elégedve, ha lehetséges akkor LÉGYSZI írj nekem a jeney_zoltan@freemail.hu címre!!! 
Kedves jENEY!

Én vagyok Roland! :)

Nagy őrőmmel láttom, hogy bemocskolsz, de nem én tőrőltem a nicked hidd el én béna vok hozzá :)de megtudnám mail nélkül is tenni :D na mindegy yu_gi_ohgx@windowslive.com {OP te is vegyél fel ezzen} és segitek drága jENEY barátom OP őrőmmel venném, hogy ha nem jőnnél fel rugósfocira szó nélkül és csak ugy bannolgatsz mert IP-m van, és , hogy egy 12 éves gyerek nem játszhat nyugottan

Bye: Rock Lee

Mellesleg 2 hétig nem bannoltál nem értem mért most kezdted el :S
"mert IP-m van" - az tényleg sosem árt :D
mellesleg polan.roland@hotmail.com nem én vok :p
IP Bannra értettem de rájőttem a FLyOrDIe trükjére IP váltás nem elég MAC bant adnak ezzek :D
Ha nem ta vagy, akkor miért mondtad hogy te vagy Roland???

És sztem felejtsd el hogy visszakapod a neved. Gondolkozz ésszerűen. Ha a gépedről letörölsz egy dokumentumot, amit 2éven át írtál, akkor azt neked soha senki nem fogja előszedni. És tekintsük úgy, hogy ilyesmire szakosított program nem található a számítógépeden.
Szóval pont így, ha a felhasználóneved törlődött, akkor az már nincs. Nincsen ahogy visszaállítani. Ennyi. HOzz létre egy újat, fizess elő megint, és játszál ismét sokat. 
Tudom hogy ez nem igazán igazságos, de bármennyire is kínlodsz, te ezt a nevedet nem fogod visszakapni. Előbb utóbb rájössz magadtól is erre:s
nonono msn cím nem az enyém, de roland vok

A regisztráló levél tőrlő levél mikor jENEY-t visszaszereztem neki letőltöttem a gépemre bármikor szügség esetén :D csak 1 katt és vége 1 katt és vissza :)
na huztam mert bannom an ah akkar vki vmit yu_gi_ohgx@windowslive.com msn címre sziveskedjetek

Roland FlyOrDie Rugósfocis
De értelmes vagy, te vagy roland, de mégse te vagy roland, nem tiéd az e-mail, meg nem is te írtál róla, de te vagy az a roland aki törölte, vagy 2 roland van? 
pfff :) na jó nincs választás én voltam mert jENEY átßaszott 
és mérges voltam rá :S
Ezért vannak a jó barátok...:D(Y)
lol, jENEY, annyi,hogy a freemail-nál rákattintasz,hogy ,,elfelejtetted a jelszavad" ;)
nem ez a hülye fasz (jobb szó nincs rá) simán törli a nevemet azért hogy én fizessek neki, van neki anyja meg apja akiknek van pénzük és fizessenek neki MERT én sem mikulás sem segélyosztó nem vagyok szval roland te 2800ft ot küldesz nekem... ilyen nincs ez EGY JÁTÉK szval nem értem hogy lehet valaki ekkora nyomorék hogyvergődik roland ha majd 30éves leszel akkor is majd ülsz a kocsmába hogy baze ma 30pontot vesztettem flyordie on? hihetetlen,

másik hozzászólásra reagálva nem regisztrálok újra és NEM FIZETEK megint Roland fizessen nekem egy egy éves előfizetést, nehogy már ő törli és én meg csak szónélkül lenyeljem azt hogy megkárosított egy kis szar 10éves pöcs aki elvan kényeztetve havalmi nem ugy van ahogy ő akarja akkor már egyből fenyegetőzik,nem fogom szónélkül hagyni és igenis A pénz amivel fizettem ÉN DOLGOZTAM meg nem Ő!!!
Ez a baj ezzel az országggal mindenki rabol de senki nem tesz semmit midnenhol ezt látja az ember;\ nem azon goldolkodik az emberek 90%a hogy hogy kéne pénzt teremteni hanem azt hogy hogy kéne pénzt RABOLNI itt a baj rolinak a szülei gondolom csempészek vagy tolvaj esetleg gyilkos az apja amilyen ennek az idiótának a hozzáálása szerintem valahonnan örökölte.... korcs szülőnek korcs a gyereke is
És most mondom nem érdekel hogy ha bíráltok szókimondóságom miatt de MA sajnos ez az igazság és az a legnagyobb baj hogy OPERATOR sem reagál;\ meg még az hogy valaki küld egy mailt akkor egyből tölik a nevét ilyen sincs ez vicc.... legalább ilyen esetekben feljönni egy admin és szolna hogy srác te mi a ****ért akarod törölni a nevedet.... ha lenne indok akkor törölnék a neveket de így....
Roland te hülye vagy, ÉN B***TALK ÁT??????

A ****** ***** az a hülye **********.
Te nagyon sajnálni való én miért lennék neked köteles előfizus nicket fizetni!? úristen mekora gyík vagy esküszöm CSAK sajnálni tudlak
hát ez a roland kb. akkora gyík mint szabolcs amőbáról :|
Puppy ebben igazad van, Bajisz tényleg egy nagy gyîk. 
Azonban valakinek sikerült megkaparintania jENEY-t, mert az amőba havi toplistán fennt van.. 13 éves progis srác, aki ráadásul anime b*zi. és 2008.04.18 07:18-kor játszotta utsó meccsét. :|
paka 
a ranglistára én vittem fel a nevemet ;\ 392 pontom volt és ha megnézed utolsó 3havit 2őt nyertem egyszer meg második voltam;\ 
Méghozzá az a kép van jENEY-en ami a rugósfocin a 2. embernél van, Kommando(TM)-en. Akinek az infójába az van írva, hogy 12 éves :D:D:D:D: WHEHEHE....
Sziasztok nem akkarok beleszolni de jENEY ha rám halgatsz akkor csinálsz egy új nick nevet és elfelejted a srácot elég kellemetlen az előfizetés miatt de én nem látok más variációt.A kis srác elég geci volt(már elnézést a kifelyezésért de ez az igazság).Az ilyeneket kitiltanám a franba mert adig fogja ezt csinálni mig valaki olyanal csinálja aki megfingatja.Az a baj az ilyen nagyszályú kis taknyokal h nem gondolnak belle mit vonhat maga után.Én simán megkeresném és nem érdekelne hány éves a kocsi után kötném akkor legalább megtanulná a leckét és hidd el fel se jönne töbett erre az oldalra még gép elé sem merne ülni.jENEY te meg ne foglalkoz ilyen kis csira taknyokal én ezt javaslom meg ez a véleményem.I.M.F.
U.t.:Ha az üzenetem után történik valami "baleset" a nevemel roland szerintem költöz sürgősen külföldre.
I.M.F te se érted... Roland egy csicska, aki nem tud nevet törni... Max amikor jENEY kérte,hogy szerezze vissza a nevét, akkor freemailja van, és elmentette a freemail jelszavát txt. dokumentumba, és kiírja... 
Jó mostmár értem de akkor is az a véleményem h az ilyeneket mint Roland ki kéne tiltani az oldalról.Semirevaló nyomorék.
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk