Chess
A Felderítő
hiba bejelentése
Sajnos ismét megszakadt a kapcsolat játék közben. Remélem azért fogják javítani a hibát.
0 replies
A minap jelentettem hibát, mert a játék közben megszakadt a kapcsolat. Csalódottan vettem tudomásul, hogy ez ma ismételten megtörtént. Remélem, nem hamarosan megjavítják a hibát.
Sajnos éppen az előbb szakadt meg játék közben a kapcsolat. Remélem hamar rendbe fogják hozni.
Capitalec
Desconección
Sres. Administradores, full mesas que voy ganando y me desconectan, no se que pasa, veo muchos casos, el último fue contra el jugador H2, estaba listo para ganar y me desconectan, solicito la devolución de mis puntos
14 replies, last at
Quick Queen
Why can a player be in two rooms at once?
What's going on?
2 replies, last at
andry suarez
Desconexión
Porque la plataforma desconecta tanto a cada momento. He perdido más de 500 partidas por desconexión y lo peor de esas 500 tenía ganadas unas 470. De verdad deben arreglar eso.
1 replies, last at
bixi09
Disconnect
I will quit playing this game because i have about 10 disconnections per day,... they stole too much from my points!
eddy8
Déconnexion prématurée
Déconnexion durant le jeu pourquoi ??????
Lara07
lara07
Nem tudom, hogy van e egyáltalán valaki aki illetékes lenne elolvasni az ilyen panaszokat? Nem előszőr jelzem ma (is!) azt a szomorú tényt, hogy játszhatatlan a sakk, mivel csak "VERESÉG" az ami biztos,az állandó kapcsolati megszakadások okán. valami tájékoztatástr legalább közzétehetnének erről! Elvárható lenne, hogy belépéskor jelezzék a játékosn…
simisim
disconnect
It is unable to connect the server. Always disconnect during the game
Ma nyolc partit vesztettem a megszakadások miatt!
sericol
sztalinváros sericol
server gond lefagy pontelvonás. javítsák ki ! molnár jános molnardekor54@ gmail.com
A Harcos
Köszönet
Ismételten meg szeretném köszönni, hogy ezidáig hiba nélkül tudtam játszani a legutóbbi hibabejelentésem óta. Most azonban sorozatban három meccset is elveszítettem, mert a játék megszakadt. Köszönöm, hogy eddig a hibajelzéseim alapján többségében hamar intézkedtek a hiba kiküszöbölése érdekében. Reménykedem benne, hogy most is így lesz.
bb72
Cheating
Why do you tolerate the cheaters? Players who use a programm. I estimate that 70% use a programm.it is the main reason that I donot pay a membership.
Budapestilány
1172 Budapest XIX u 23
Már öt mérkőzést vesztettem mert megáll a server ! Miért ?
pacoangel
Denunciar insultos usuario
El usuario Karegato55 me ha insultado durante la partida
jimmyone
sin sonido
Hola me he quedado sin sonido. Os ha pasado ? Como se soluciona ? Gracias
Fekete Sereg
Ismételten köszönet, hogy a mai napig zavartalanul játszhattam ezen az oldalon. Most azonban ismételten megszakad a kapcsolat, így újra lehetetlenné vált az önfeledt játék. Reménykedem benne, hogy ismételten megszűnik ez a zavar.
abunawal
New problem
There is a new problem happening in chess and it happens when I start my game via mobile my phone start vibration and it won't stop until I finish my game ... what is the problem and how can I solve it ?
3 replies, last at
PICVERTE
Harcèlement en ligne
Bonjour !Pouvez-vous veiller à ce que certains joueurs comme Woolk, acceptent qu'on ait pas envie de jouer contre eux, et qu'il n'harcèle pas de ce fait. Pouvez-vous prendre les mesure qui s'imposent à son endroit. Merci.