Sayın yöneticiler Şahin58 olarak bir ay konuşamama cezası aldım cezam dolduğu hâlde oyunlarda sohbet edemiyorum biz hangi çağda yaşıyoruz böyle bir ceza sistemi olur mu bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum
Şahin58
Posted in
Dear Moderators
Şahin58
Sayın yöneticiler Şahin58 olarak bir ay konuşamama cezası aldım cezam dolduğu hâlde oyunlarda sohbet edemiyorum biz hangi çağda yaşıyoruz böyle bir ceza sistemi olur mu bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum
Büyük olasılıkla sohbet özelliğiniz, kuralları sürekli ihlal ettiğiniz için Yönetim tarafından devre dışı bırakılmış. Size tavsiyem, bir süre kurallara tamamen uyarak sadece oyunun tadını çıkarmanız ve dikkat çekmeden oynamaya devam etmenizdir. Bu şekilde ileride sohbet erişiminizin geri açılması daha olası olabilir.
Bu kararı Yönetime hakaret ederek veya kuralları küçümseyerek değiştiremezsiniz. Sohbet erişimi, ciddi veya tekrarlanan ihlallerden sonra kalıcı olarak devre dışı bırakılabilir. FlyOrDie’ın kuralları açıktır ve herkes için geçerlidir. Bu bir sohbet sitesi değil, bir oyun platformudur, ve düzeni korumak için sınırlamalar gereklidir. Şikayetinizle ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız, doğrudan İletişim sayfasından Yönetimle iletişime geçebilirsiniz -
https://www.flyordie.com/contact.html