FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Sistem oyundan atıyor
Posted in 
Backgammon
Sistem oyundan atıyor
Posted in 
Backgammon
Sistem oyundan atıyor
merhaba.galiba 5-6 gün önce sitede bir güncelleme olmuş.ondan beri yani 5-6 gündür oyun oynarken sistem oyundan dışarı atıyor.tabiki oyunu kaybetmiş oluyorsunuz.2 senedir sitede tavla oynuyorum böyle değildi.1 saniye internet wifi ağ bağlantısı yavaşlayınca veya kısa süre gidip geldiğinde,oyun biraz durur hemen devam ederdi.sizin bu güncellediğinizden sonra,o durumda oyun devam etmiyor sistem direkt dışarı atıyor ve server disconnect oluyor.böyle oyun oynamanın hiç bir zevki ve anlamı kalmıyor.lütfen bu hatayı düzeltin güncelleme yaparak önceki verziyonuna alın.yoksa siteyi ne kadar sevsekte,bu durumda oyun oynayamıyoruz.sadece bende böyle değil,çok kişiyi oyundan atıyor kulise çok kişi aynı sorunu yazıyor. Teşekkürler
❤️
2
🙃
1
aynı sorundan şikayetçiyiz. Bir an önve düzeltilmesini bekliyoruz. Oyun oynamanın tadı kalmıyor...
❤️
1
Benim de aynı odadan ve oyundan atıyor.
❤️
1
Merhaba..çok güzel anlatmışsın sorunu..Ben de de aynısı oluyor..foruma bende bu sorunu yazdim..inşallah en kiza zamanda düzelir..
❤️
1
evet benide oyundan atıyor sürekli bu sorunu bir an önce düzeltmenizi rica ediyorum...oyundan soğudum resmen
❤️
1
Biran once duzelmesini bekliyoruz cunku sistem bakti ki oyunu kazanacam bu defa oyundan atiyor gene karai tarafa kazandiriyor
Merhaba,

İdeal olarak oyuncuların sıfır bağlantı kesintisi yaşamasını istediğimizi biliyoruz ve bu kesinlikle uzun vadeli hedefimiz.

Ancak, önceki iletişimlerimizde de açıkladığımız gibi, bunu canlı ve gerçek zamanlı bir oyun ortamında başarmak inanılmaz derecede karmaşık ve birçok değişkeni içeriyor. HTTPS'ye geçiş, kritik bir güvenlik yükseltmesiydi ve her önemli sistem değişikliği gibi, çeşitli oyuncu kurulumlarına özgü temel ağ hassasiyetlerini ortaya çıkarabilir. Daha güvenli bir geleceğe doğru atılmış gerekli bir adım.

Daha da önemlisi, şu anda tüm oyun sitemizi tamamen yeni bir teknik mimariye geçirmek için büyük bir proje yürütüyoruz. Bu, hızlı bir çözüm veya basit bir çözüm değil; içinde yaşarken bir evin tüm temellerini yeniden inşa etmek gibi. Bu, önemli miktarda zaman, kaynak ve sürekli çaba gerektiriyor. "Resmi yanıtlarımız", sorunu çözemememizin bahaneleri değil; sitenin istikrarını ve performansını herkes için temelden iyileştirmek üzere tasarlanmış karmaşık ve devam eden çalışmaların şeffaf açıklamalarıdır.

Bu sorunların bazılarınız için kalıcı olduğunu biliyoruz ve bu kapsamlı modernizasyon devam ederken gösterdiğiniz sabır için gerçekten minnettarız. İçiniz rahat olsun, ekibimiz kesintileri en aza indirmeye ve zamanı geldiğinde daha sağlam ve güvenilir bir platform sunmaya kendini adamıştır.
❤️
1
Languages
English
Ingliż
azərbaycan
Ażerbajġani
bosanski
Bożnijaku
čeština
Ċek
Cymraeg