Erdekes hogy Snooker akkor is lehet free ball lokni ha nem snooker van a piros/szines golyok.Tudom hogy teljes terjedelemmel kell latni.Es ugy van.Igy vesztettem el egy csomo meccset.Puszi hasatokra
Ez csak egy vicc lehet
Posted in
General
Ez csak egy vicc lehet
Erdekes hogy Snooker akkor is lehet free ball lokni ha nem snooker van a piros/szines golyok.Tudom hogy teljes terjedelemmel kell latni.Es ugy van.Igy vesztettem el egy csomo meccset.Puszi hasatokra
Köszönjük a jókívánságokat, kedves Nightwood.M.S., a snooker szabályai szerint nemcsakhogy teljes terjedelemmel kell látni, hanem mindkét oldalon a lehető legvékonyabban is el kell tudni találni egyenes vonalú lökéssel a célgolyót, ellenkező esetben free ball-t is lehet lökni. Amennyiben az említett feltételek is fennáltak, mégis free ball volt, szívesen látnánk a helyzetről egy screenshotot. Köszönjük.
üdv. Ezzel a szabállyal tényleg nincs minden rendben... Játszottam és free boll-t kaptam. Bejelöltem a sárgát free boll-nak és úgy löktem meg hogy a fehér bújjon be a barna mögé. És hibás lökést jelzett! nem megengedett snooker! Én úgy tudom hogy a snookerben az a szabály, hogy free boll-kor lehet snookert adni, csak nem a megadott golyó mögé. Ha pl.: én megadom a sárgát free boll-nak, akkor attól még a zöld vagy a barna mögé adhatok snookert. Gentleman