FlyOrDie.com
« Back to All Topics
letöltési hiba
Posted in 
General
letöltési hiba
Posted in 
General
letöltési hiba
Pár napja nem enged belépni az amőbára, azt írja a sárkány alá hogy betöltési hiba, 4 féle böngészőből is próbáltam, töröltem az előzményeket, mentéseket, coocie-kat csináltam rendszer tisztítást és mégsem, más játékokba beenged, mit tegyek? Segítsen valaki!!
Java cache-t kellene törölni.
töröltem a leírás szerint, lehet hogy roszúl csináltam valamit?
Töröltem azt is, lehet hogy rosszul csináltam valamit?
Üdv,

Java 64bites verziója alatt még mindig nem működik az oldal :(
tehát nem a böngésző cache-t, hanem a java cache-t.
control panel -> Java -> Temporary Internet Files -> Settings -> Delete Files
konkrétabban mi a probléma?
vannak sokan, akik 64 bites javával használják a játékokat.
Java API for XML-Based RPC (JAX-RPC) 1.1 kellene ha nem megy az alábbi videó után vagy Java API for XML-Based Web Services (JAX-WS) 2.2 de ha F12 -t megnyomsz chrome-ban akkor le tudod tracelni 
itt egy weblap: 
http://jax-ws.java.net/faq/index.html#jaxws&jaxrpcexist

Nem, nem kell semmi ilyen.
Csak ki kellene rúgni a beragadt szemetet a Java-cache-ből...
De lehet, hogy már nem érdekes, mert volt ma update.
Szia Developer!

Megpróbálom röviden leírni a problémámat, és remélem sikerülni is fog. 

Windows 7-et használok már nagyon jó ideje, abból is a 64 bites verziót, mivel a telepített memória mennyisége megigényli a 64 bites operációs rendszert. Én mindig egy régi Java verziót használtam (Java 6), mivel én mindig a régebbi javakat szerettem feltelepíteni. Nem is volt gond vele, addig ameddig kiírta az oldal, hogy frissítenem kell a java környezetet a legújabbra, mivel az általam használt túl régi.  Ezt megtettem. Töröltem a régi javat, és letöltöttem a kerek 15 megabájtos szépséget a Java 7-es verziójából, először a 64 bites verziót töltöttem le, mivel egyértelmű, hogy melyik fut jobban egy 64 bites operációs rendszeren. Nos, feltelepítettem a 64 bites javat, de a következő hibaüzenet fogadott:

A Java környezet túl régi

A játékok futtatása érdekében a Java környezetet frissíteni kell!

Röviden, a 64 bites javanál megkapom azt a hibaüzenetet, amit a régi java verziónál is kiírt. 
Azt szeretném hozzátenni, hogy 32 bites javanál elindul a játék, de sokszor elmosódik a kép, amit 4-5 ablakváltással tudok csak orvosolni, amitől könnyen kaphatok Amőbán program jelet.

Mielőtt bárki mondana bármit:

- Böngésző újraindítás volt
- Sőt, bár nem szükséges még a számítógép restart is megvolt

Remélem értelmesen írtam le, csak tudod, éjjel 2-kor már egy kicsit hülyén fogalmazok dolgokat. :)

Üdv,
Tankyspanky
Szerintem fentmaradt a 6-os is és/vagy a 32 bites. Lehet fent egyszerre több java változat. Amire azt írja, túl régi, azok böngészőben feketelistára kerültek sebezhetőség miatt, ezért szól a játék előtt, hogy frissíteni kell.
A Control Panelen (vezérlőpult) a Java beállításoknál meg lehet nézni, milyen verziók vannak fenn.
Amúgy privát javaslatok:
- a 6-os jobb, mint a 7-es, a 7-esbe szépen rakják az újabb bugokat, tehát 6u32-t javasoljuk (a 6u33-t még nem néztem)
- 7-essel is fut, de 7u3 fölé egyelőre nem érdemes menni
- 64 bites Javát nem érdemes felrakni, ha kifejezetten nem kell valamilyen más célra is. Lassabb!!!
- attól, hogy az oprendszer 64 bites, nem biztos, hogy 64 bites a böngésző. a 64 bites java kizárólag 64 bites böngésző alatt fog elindulni. (konkrétan az az FF10 nekem 32 bitesnek tűnik)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk