FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Magyarok
Posted in 
General
Magyarok
Posted in 
General
Magyarok
Sziasztok! Nagyon sok magyar larkis kariját látom a játékban, viszont igen nehezen tudok nyelvismeret hiányában az angol nyelvű fórumon angolul boldogulni. Valamit megértek belőle, valamit nem. Emiatt nyitottam ezt a topikot. Hátha mások is vannak így az englissel mint én. Egy emberről biztosan tudok -rajtam kívül- ez Goldy lesz:)) (Bocs az anti reklámért) Kérem a magyar fejlesztőket hogy néha nézzenek majd be ide is és ha Nekik szóló kérdést látnak arra válaszoljanak. Előre is köszönet érte.

Az első kérdést fel is teszem:
Töltöttem fel tegnap saját képet, a játékban ez mikor fog megjelenni?
Szia itt vagy? Van itt valaki? Sűrgős segítségre lenne szükségem. Hogyan kell viselkedni a játékban? Rondán viselkedem? Nem tudok angolul, csak szótározok és most fenyegetéseket kapok. Mit tegyek?
www.reviz.fw.hu

Akit érdekel egy igényesen kialakított honlap (fórummal!), ami a revízióról szól, az tekintse meg a felül lévő címet!
Hali!

Én chat-et nem birom kezelni, tudtok valamit segíteni?

üdv, tam
behemot: Amint megjelenik a játékos infón a kép, ki lehet választani a karakterlapon (Inventory & properties). Van ott egy kis gomb a karakter képén (Use custom portrait), azt kell megnyomni.
Nem indul el a játék. Mittegyek?
milyen játék és konkrétan mikor mi jelenik meg indulás helyett...
Egyik sem.Ezt írja ki helyette:
If you see this text your browser might not support features required by this online game or you have disabled them.
Please try to press CTRL+F5 while at this page or check out our support pages available at www.flyordie.com
Várom válaszod Előre is köszi
engedélyezned kell a Java-t az Internet Explorerben, vagy ha felrakni, ha eddig egyáltalán nem volt. Utána a hibát jelző lapon nyomd meg az F5-öt vagy Ctrl F5-öt vagy töröld a böngésző cache-t, esetleg proxin keresztüli elérést lehet még kikapcsolni.

Ha ez nem segít és Norton Internet Security van a gépeden, akkor tiltsd le vagy szedd le és kezd elölről a fentieket.

részletesebben, de angolul:
http://www.flyordie.com/games/help/support/norton.html

Köszi a segítséget, most már minden játék elindul.
és melyik volt a megfejtés?
A NORTON-nal voltak problémak.
Sziasztok!

Tud valaki nekem segíteni?
Firefox alatt a játékok működnek (leginkább sakk), de nem tudok chat-elni (a játék közben).
Mindenki bunkónak néz, mert semmire sem tudok válaszolni.
A kurzor ott villog az ablakban, de nem tudok semmit beírni, és a "mehet" gomb sem "aktív".

Előre is köszi!
Azt tudja valaki hogy miért nullázódik le másnapra az a pontszám amit 1 nap alatt össze gyűjtök?
ha valaki kifizette a játékot és letöltötte az elküldhetné... :)
              sziasztok ait ticsináltok az micsoda?
helló mindenkinek be szeretnék lépni a progiba és letöltési hibát ír ki ez miért van eddig normálisan futott minden már volt 127 pontom pool8ba most buktam mindent valaki segítsen köszi
Javaslom törölni a böngésződ ideiglenes tárolóját, majd a böngésző újrainditása után lehet próbálkozni ismét.

OP 
Morpheus20
-nak üzenem, hogy nem tudtam válaszolni, mert nem engedett chatelni a szerver
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech