az a problémám akadt, hogy a játék betöltése után nem tölti be a játékosokat csak nagyon sokára.. ha kihívok valakit játszani fél év mire történik valami.. valakinek esetleg valami ötlete?
kéne egy kis help^.^
Posted in
General
Hogyha nem érted, hogy mit jelent, akkor egyszerűbb egy "félrefordítás" helyett az eredeti angol verziót beírni ide, hogy értsük, így talán meg tudja valaki mondani, hogy miért történt.
liba007:legelöször is azt kérdeztem angolul hogy mi a probléma ezzel a topikkal ha elolvastad volna, a másik lehet hogy jobb a te angol tudásod mint az enyém de én akkor is így forditottam le azt az angol szöveget amit a topik megjelenésekor nálam a gép kiirt.Mert ugyanúgy mint te nem értettem hogy mit jelent és mi értelme van annak a szövegnek .De amikor másik alkalommal néztem a forumot már benne volt ez a magyar szöveg amit sakkapi írt.Köszönöm megértésedet:)
Az lehet a baj, hogy töltesz valamit (pl.: UTorrent kliens, satöbbi...) és ezért ilyen lassú az internetkapcsolatod... Azért van disconnectje sok játékosnak, mert tölt észnélkül játék közben is és csodálkozik, ha megszakad... ;)
"nincsenek fonalak ennél a forumon tartott bemutatóban" - ezt mivel sikerült lefordítanod? Ugyanis nincs értelme.
Csak azért kérdeztem angolul mert amikor megjelent ez a topick nekem angolul azt irta ki hogy nincsenek fonalak ennél a forumon tartott bemutatóban:)