az a problémám akadt, hogy a játék betöltése után nem tölti be a játékosokat csak nagyon sokára.. ha kihívok valakit játszani fél év mire történik valami.. valakinek esetleg valami ötlete?
kéne egy kis help^.^
Posted in
General
Csak azért kérdeztem angolul mert amikor megjelent ez a topick nekem angolul azt irta ki hogy nincsenek fonalak ennél a forumon tartott bemutatóban:)
"nincsenek fonalak ennél a forumon tartott bemutatóban" - ezt mivel sikerült lefordítanod? Ugyanis nincs értelme.
Az lehet a baj, hogy töltesz valamit (pl.: UTorrent kliens, satöbbi...) és ezért ilyen lassú az internetkapcsolatod... Azért van disconnectje sok játékosnak, mert tölt észnélkül játék közben is és csodálkozik, ha megszakad... ;)
liba007:legelöször is azt kérdeztem angolul hogy mi a probléma ezzel a topikkal ha elolvastad volna, a másik lehet hogy jobb a te angol tudásod mint az enyém de én akkor is így forditottam le azt az angol szöveget amit a topik megjelenésekor nálam a gép kiirt.Mert ugyanúgy mint te nem értettem hogy mit jelent és mi értelme van annak a szövegnek .De amikor másik alkalommal néztem a forumot már benne volt ez a magyar szöveg amit sakkapi írt.Köszönöm megértésedet:)
Hogyha nem érted, hogy mit jelent, akkor egyszerűbb egy "félrefordítás" helyett az eredeti angol verziót beírni ide, hogy értsük, így talán meg tudja valaki mondani, hogy miért történt.