FlyOrDie.com
« Back to All Topics
jo napot
Posted in 
General
jo napot
Posted in 
General
jo napot
jo napot operator.én vagyok zotya200.válaszolnál e nekem hogy most kapok -e V.I.P-et..köszönöm szépen.legyszives válaszolj.:)
Figyelj ide milan,inzagi,zotya!Hiába nyitsz 20 topicot,NEM LESZ V.I.P.-ED!!!!
Vagy neked az előző topicban kapott válaszok nem egyértelműek?
Na harrows gratulálok a menő munkádhoz..látom ,látjuk mire van időd...és te beszélsz nekem:D jó időtöltésed van hallod-e;)
Elvitte a Cica a nyelved?:D:D:D
Chantal, te ismét melléfogtál. Harrows témába vágó HSZ-t írt...és te most belekötsz, mivel szerinted időpocsékolás...A tiéd mégnagyobb:D Mert te visszajöttél és nézted, h nem válaszol:D
Ennyire meglepődtél Chantal, hogy nem mindenki egész nap a fórumon lóg? :D:D:D
Már elnézést,de a topicnyitó nem harrows válaszára volt kíváncsi...OP-nak írta!!!Erre harrows minden topicban bizonygassa az idétlenségét...ő beszél, hogy minek nyit annyi Topicot a problémájának, de azt nem veszi észre, hogy ő is beleirja inzagi minden topicába a hülyeségét!Nem elég 1-szer elmondani neki???Mi van átment papagájba?
Ja de az előzö üzenetemhez elfelejtettem irni hogy nem direkt tiltatta.Ha meg azt irtam direkt akkor rosszul irtam sry.Nem azt akartam irni hogy direkt hanem azt hogy nem direkt.
Szia Chantal

Látom hiányolsz!Nem is tudom,hol kezdjem,annyi mindent tudnék neked mondani....Talán inzaginál!
Szóval nem vagyok papagáj,mint azt voltál szíves megjegyezni,sőt a 'sikátori sulimban'sem ezt tanultam.
Inzagival egy játékot szoktunk játszani,és kb.967-szer kérdezett engem a V.I.P.-ről.Ezt kb.egy nap alatt.Plusz nyitott ennek a kérdésnek még két-három topicot is.
És mivel biztosra vettem,hogy OP nem fog neki válaszolni,és már marhára sokalltam a témától,ezért írtam minden topicjába.De ezt te persze támadási felületként értékeled velem szemben,no comment,ez kettőnk közül nem engem minősít!
Mint ahogyan az sem,hogy szted sikátori suliba jártam,
valamint ha jól emlékszem a munkahelyem is biztosan hasonló a sulimhoz,tehát sikátori,béna,szinten aluli.Nem ismersz,így hát no comment2.
Nem tudom nálatok miben mérik valaki sikerességét,felénk értelmeseknél pénzben,a területen lévő elismertségben ill.ismertségben,egzisztenciában.
Hát erről nem is beszélnék,de nem bírom ki,hogy ne tegyem szóvá:"bizonygassa az idétlenségét..."
Ez az idézet talán felnyitja a szemed,hogy melyikünk 'bizonygassa'az idétlenségét kettőnk közül.
Lenne még egy kérdésem!Neved,illetve hozzászólásaid alapján elbizonytalanodtam:Te fiú vagy,vagy lány,ill.hány éves,ha nem kérdezek túl nagy titkokat?
A kérdésedre a válasz nem titkos...Látod tudsz te normális hangnemben is beszélgetni!Csak úgy vélem mások hatására néha megváltozol...(arra értem ha most idejön egy 3. személy és beszól nekem lehet, hogy te lennél az aki folytatná:(...)
Azt tudnod kell, hogy az információk vagy a vélemény amit rólam eddig alkottál vagy amit látsz  el kell, hogy szomorítsalak, mert hamis...Ezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy én nem nézlek le Téged!A túlzásaimat pl "sikátori"--nem kell komolyan venni, mert elég értelmes vagyok ahhoz, hogy tudjam 1 szó sem igaz abból amit mondtam...ha a nyelvtannál tartunk engem hidegen hagy ki írja j-vel, hogy súlya:)Tudom most kicsit csalódást okoztam neked is, hogy a "Chantal" kamuzott és nem is akkora balek:D
Véleményem szerint nem rossz ez a forum ,csak mondanék valamit..amilyennek láttál Te engem ,sajnos van aki nem kamuzik úgy mint én és így viselkedik...én csak ennyit szerettem volna elérni megismertem mindannyiotokat ezáltal..elég régóta vagyok mar itt ,ne nézd a regelésem napját ,mert tudod h nem ma kezdtem...hanem kb 3 éve ,még tanuló vagyok...konkrét számot nem irok le ide ,de 20 és 23 között válogass;)jah és még valami ...bocsi a beszólásokért;)...de azért abban igazam van hogy néha te is tulreagálod a dolgokat...persze én arra értettem ,hogy dolgozz jó ember ne 1 idétlen topicnyito hülyeségével foglalkozz ,meg ne velem...mert te sem ismersz igazan,szeretek sakkozni ,de ha felmegyek a magyar szobába én a mosollyal nem sokat érek el azt elhiheted...nemsokra mennék ilyen szöveggel,mikor megy az anyázás...1 jótanács: vannak ugyan jó emberek mindenhol...de ne bizz meg bennük főleg ne neten,mert sokan nem a valoságot mutatják,én már beleesetem ebbe a csaptába sajnos ezért nem leszek mindenkivel jógyerek...csak azzal aki megérdemli.. vagyok ...Aki ismer tudja milyen vagyok ,aki meg nem ...annak nem kell tudnia mindent...Neten mindenki olyan amilyen...és sok itt a 13 éves...Kicsit elgondolkoztam a minap ,mert megismertem egy 13 éves fiut személyesen ...hát be kell valljam elég gyerekes szinten vannak...bevallom nem igy emlékszem magamra vissza hogy ilyen kölyök még egy 13 éves..de az ő mondatai élethez valo hozzá állása olyan szinten van ,hogy komolytalan...meg ugye 5-re megyek haza mert anyu megver...szoval én megértem itt a viselkedést is...kölykök még akik a tanxról is hónapokig tudnának vitatkozni egyetlen estéről...
Hm...rengeteg igazság van abban,amit leírtál.Amiben mindenképp osztom a véleményed,az az,hogy bár nem vagyok öreg,én sem így emlékszem a 13 éves koromra.
Nem akarok túlzottam bölcselkedőnek tűnni,de engem elszomorít kicsit amit itt tapasztalok a "gyerekekről".
De úgy tűnik ebbe az irányba tendálódik a fiatalság,ami engem kicsit megrémít.De ez csak az én véleményem,nem is számít igazán.Ezen hosszasan lehetne vitatkozni,eszmét cserélni,de tenni igazán csak a szülők tudnának ellene.
Ami a beszólásokat illeti,szerintem néha minden "értelmes" emberben felmegy a pumpa,amikor számára természetellenes ordenáré hülyeséggel találja szemben magát.De hálisten nem csak hülyék látogatják az oldalt,sőt van akin a fejlődés egyértelmű jeleit lehet tapasztalni.
Bocs mindenkitől az OFF-ért.:)
LOL...Chantal most bevágtad ide a hegyibeszédet...Ez igen. De tovább nem komentálom, helyedben meggondoltam volna, hogy ezt ide beírjam...mármint ha most én lettem volna te, és megirtam volna a szöveget, nem nyomtam volna meg a Post Message-t:p
Hát...de maradjunk annyiban ez nem a mi gondunk...az, hogy ki hogy neveli a gyerekét, ez már az ő személyes problémájuk, de a gyerek azt teszi amit lát az anyjától vagy apjától...vagy nem is tudom...Ha önmagamra emlékszem 13 éves koromban én még bicikliztem odalent:)és nem volt nekem számítógépem, ahol egész nap játszom és osztogatom a pontot meg csalok, káromkodok stb:D De ami a legfontosabb 1 nevelt emberben, az hogy 13 évesen nem süllyedtem le olyan szintre ,hogy a tőlem idősebbeknek beszóljak,vagy nem is tudom ezek már életveszélyesen megfenyegetnek...:D Én nem ezt tettem, az idősebbnek meg kell adni a tiszteletet erről szól az élet rendje...vagy különben felborul minden rend és ott tartunk hogy egy 15 éves bűncselekményt követ el mint azt sokan látjuk is...nem tudom hol áll meg ez a korhatár, de majd lesz valami...mert megint azt lehet mondani kevés pár okos ember látásmódja vagy gondolkozása mikor a többség ezzel nem foglalkozik...én se vagyok öreg...hisz épphogy beléptem a 20-ba, de mégis tudtam gondolkozni 13 évesen is!ahogyan most is és amíg nem érzem elérkezettnek az időt addig nem nevelek gyereket, mint azt sokan teszik...ugye tudjuk miért?:D Aztán meg hanyagolva lesz a gyerek...felelőtlenek az emberek, de legalább odafigyelnének a kisfiukra csak 1 kicsit, hogy mivel is foglalkozol te gyerek a gép előtt???...
Languages
English
angličtina
azərbaycan
ázerbájdžánština
bosanski
bosenština
Cymraeg
velština
čeština
čeština
dansk