FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Színek!
Posted in 
General
Színek!
Posted in 
General
Színek!
Üdv! Kedves OP! Azon gondolkoztunk páran, hogy mi lenne ha pár rangnak más lenne a színe és beiktathatnátok egy új rangot is.

Lehetne így: Kezdő - ami eddig volt, Amatőr - ami eddig volt, Középmezőny - ami eddig volt, Haladó -  ami eddig volt, Szaki - ami eddig volt, Mester - élénkebb narancssárga, Mester után lehetne egy ''Profi'' rang 480 fölött, ez lehetne sötét zöld, és végül 650 fölött lehetne a nagymester - piros.

Légyszíves válaszolj, hogy megoldható-e! 
OP! Mindenképp változtassatok ez ügyben!!!:)de én fekete színt kérnék az új rang bevezetésénél ,nem sötétzöldet...szóval nekem fekete kell és ha lehet még bele 1 csillagot is:)ami lehet fehér vagy vörös színű a fekete alapon ,elég ütős lenne szerintem...de már maga a fekete is!!!Nagymesterre meg nem pirosat kérek hanem arany színűt!!!
Ui.: Az arany színű csillogjon ,mintha 24 karátos volna:D 

Köszönöm;)
Félreértések elkerülése végett:

amelyiket jobban támogatják az győzzön!nekem mind1 csak ne maradjon a régi...Szoval hajrááá induljon a szavazás!!!!!!!!!!:D:D:D

"David"
az ötlet jó , de arra nem gondoltál hogy nagyon sok idő 1 online multiplayer játékot csináálni? ezek előre vannak az oldalra szerkeztve , tanxal kapcsolatba hogy Magyarországon , nincs ( alhadnagy ) de külföldön előfordul , ugyhogy a pontozással és a rangokkal elégedj meg , ha nem akkor mért jáccol?
 "ugyhogy a pontozással és a rangokkal elégedj meg , ha nem akkor mért jáccol?" Boom kérdeznék valamit: 

-Szerinted mit jelent az a szó, hogy fejlődés,újítás?

Minden állandóan változik...Erre szükség van,és ha az emberek igényt tartanak rá ,akkor ki kell elégíteniük...hagy ne írjam le milyen célból...úgy ahogy a smiley-okat is megváltoztatták nem oly régen ,ugyanígy meg lehet ezt is!De ha Te " mindíg ugyanazzal a lapáttal szeretnél homokozni" akkor elég monoton,egyhangú ember lehetsz ,és rendkívül unalmas:(mint az is ha nem történik semmi érdekes változtatás!!!;)

Ui.:Még mindíg nem tudsz írni:(
kedves boom!
ezért nem kell egy uj játékot csinálni hogy megváltoztasanak bene 1 2 kis dolgot:)
darts 501 ben is változtak a szinek az elsö verziohoz képets mégsem lett uj játék feltéve.
szerintem is jó ötlet lnene uj szineket kitalálni táblás játékokra és jó lene ha lene amöbán verseny:)
bye: free
kedves OP!
meg szeretném tudni hogy tanx és biliárd játékokban lesznek e mozgo smyle k és ha lesznek mikor??
Szerintem nagyon sokan örülnénak ha kifejlesztenének táblás játékokra és darts ra PC játékot ugyaoylan alapon mint van pool on és tanxon :)
bye: Free:D
Languages
English
angličtina
azərbaycan
ázerbájdžánština
bosanski
bosenština
Cymraeg
velština
čeština
čeština