Hello mindenkinek! Protector-t és Comet-et megvertem nem is akárhogy xD
Rendetraktam a progisok kozott az 1 perces sakkban xD
Posted in
General
Írhatsz rosszat, kedves Boom, de jönni fogok attól még... :P Persze anyázást meg ilyeneket mellőzve, de felőlem azt is mondhatod hogy túszul ejtetted a TV Maci-t, és sós chipset kérsz érte cserébe :D
Üdv Figyelj Róbert ilyeneket irni még véletlenül se írj mert bárkit megbánthatsz vagy már magadat bántottad sok gonosz mesétől? Ugy van... te itt ne beszélj olyat hogy leszakította a másik fejét mert ha énmondok rosszat akkor soha többet nem jössz a témára... vagy ilyesmi...:s
Dicsekedj el hogyan lettél piros! 100-pont alattiaktól gyűjtöttél velem pld. 2 szer játszottál és 0-2!!! Azóta is futsz!!!
Az oviban biztos letépték az egyik macijának a fejét, erre bedühödött, progihoz nyúlt, és "alázott"... :D
ovis Én is vertem már meg amőbán 800pontosokat de az is szerencse volt (mint most neked) mégse jöttem a fórumra hogy milyen ügyes vagyok:D:D Szerencséd volt ennyi:p ja,és mi újság az oviban?:D
figo7, marhára nem érdekel minket hogy megverted őket, progiznak tovább, és NE FLOODOLJ! Kiakad a fórum miattad :D
Figyelj figo... Te ne figyelmesztess senkit erre valók a moderátorok és az OPERATOR itt nem kell csenkinek figyelmesztetni csak is kizárólag MOD ,OP... és!... ha nem is akárhogy akkor hogy? vajon hogy verhetsz meg 1 progist... erősebb újjabb progival vagy akkor nem működtek a progik? vagy a server nem támogatta a progit... ettől még senkit nem kell figyelmesztetni! :|
Hello mindenkinek Mindenkinek csak a szája nagy! Az új Comet-nak csak 1 veresége van, az is tolem :D Procesornak pedig 805 pontja volt a játszánk elott. A játszmánk utána pedig "lesuhant" 775re! -30:D:D:D 2 progis! 2sima parti a részemrol! Steelman-hoz pedig engem ne hasonlátsatok, mert nem is vagyok (nem sakktudásra gondolok) és nem is akarok olyan lenni mint Steel.. Aki ilyet ír a bemutatkozásában, az szerintetek nem kébzel egy kicsit sokat magárol? Az én szememben Steelman egy senki. Ez az ember egy nagy 0. :D
Hello mindenkinek Mindenkinek csak a szája nagy! Az új Comet-nak csak 1 veresége van, az is tolem :D Procesornak pedig 805 pontja volt a játszánk elott. A játszmánk utána pedig "lesuhant" 775re! -30:D:D:D 2 progis! 2sima parti a részemrol! Steelman-hoz pedig engem ne hasonlátsatok, mert nem is vagyok (nem sakktudásra gondolok) és nem is akarok olyan lenni mint Steel.. Aki ilyet ír a bemutatkozásában, az szerintetek nem kébzel egy kicsit sokat magárol? Az én szememben Steelman egy senki. Ez az ember egy nagy 0. :D
Hello mindenkinek! Mindenkinek csak a szája nagy, de ezt csinálja valaki utánam! Az új Comet-nak csak 1 veresége van! az is tolem:D Steelman-hoz pedig engem ne hasonlítsatok, mert nem is vagyok (nem sakktudásra gondolok) és nem is akarok olyan lenni mint Steel.. Aki ilyet ír a bemutatkozásában, az az én szememben egy nagy 0. Protector-ról meg csak annyit, hogy 805 pontja volt a játszmánk elott, és utána meg lett neki...... 775. -30 pont! hála nekem! elveszem a pontokat a progisoktól és odaadom annak, aki megérdemli. :D :D :D
Mindenkinek csak a szája nagy... én megvertem 2 progist! Az új Comet-nak csak 1 veresége van. Csak nekem sikerult megvernem. Steelman-hoz pedig engem ne hasonlítsatok, mert nem is vagyok(nem a sakktudásra gondolok) én nem is akarok olyan lenni mint Steel.. Aki ilyet ír a bemutatkozásába, az elottem nem ember... hanem valami egészen más... Protector-t pedig 805 pontról vittem le 775-re! :D udv.:figo7 2318
Akkor fogj kezet Steelman-el ,körülbelül 1 szinten van az egotok...bár őt túlszárnyalni nem fogod, már olyan messze jár a fellegek világában...erre mond,hogy hogy xD