FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Javaslat 1 kis program módosításra
Posted in 
General
Posted in 
General
A játékot elrontó "unfair" -itt "runnernek" nevezett - játékosok tevékenysége ellen a program csak két teljes játszma után kellene, hogy kiadja a pontokat.(Kivéve ha nem megy végig az 1. vagy a 2. játék - ekkor a pontozás változatlanul folyna.) Ez teljesen megszüntetné ezt a sok veszekedést okozó problémát, mert a vesztes félnek így biztosított a visszavágó vagy ő kapná a pontot az ellenfél kilépése okán. Senki érdeke nem sérülne vele és a gyakran rossz hangulatot - káromkodásözönt - kiváltó magatartás alapfeltételét szüntetné meg.
Remélem 1 válaszra érdemesnek tartja a T. üzemeltő a felvetést. (A ne játsz az ilyen játékosokkal tartalmú már elsütött ajánlást  kivitelezhetetlennek,és KOMOLYTALANNAK tartom.)
Ui: a prg módosítás csak szándék kérdése, feltéve, hogy nincs jogilag levédve

Üdv: Dj
Lássuk be kaland az élet! ;)
Én szeretem kiválasztani mikor, kivel, hányat, játszom! (hidd el a többség ilyen)  :)
Maga az, hogy el kell döntenem a „nagy ismeretlenről” látatlanba, hány játékra tartom érdemesnek az a korlátozás!
Létrehoztak már baráti és pontmentes szobákat is, meg lehet nézni, hogy érdeklődés hiányában, hányan játszanak bennük!
A játék savaborsa a tét, mely növeli az adrenalint!
A használt pontrendszer miatt csak azok járnának jól, akik pontszerzés nélkül be akarják járatni az új nevüket, vagy rakosgatók!
Jelenleg is gyakorlat, hogy több szobába van jelen egy felhasználó,(nem látja, ha hívod) de csak egyben játszik! Ezzel csak jobban szétforgácsolódna az amúgy is megcsappanó törzsközönség!
Mindenkép egy szűrő lenne, mely nem biztosítana semmit, hisz ha kettőt játszik sem tudhatod, hogy egy másik nevénél nem leszel e később az áldozata! 
Egy szoba létrehozása, melyben garantált 2 játék lenne (ha nincs kapcsolat szakadás) nagyobb idő, munka ráfordítást kívánna az üzemeltetőtől, mint amit az egész ér!
Ott a játékos infója (lapon láthatod, ha egy játékra volt hajlandó, vagy azt, hogy tőle léptek ki), így továbbra is magad választhatod ki, kinek szavazol bizalmat! Az üzemeltető, megadja mindenkinek a szabad választás lehetőségét, ott a némító gomb használata!

De ha már ekkora a demokrácia, lássuk milyen javaslatok, jöhetnek még a korlátozott szobák létrehozatalára!
Mert ha egy igényt kielégítenek, szabad folyást kell engedni további felhasználói kéréseknek is!

Javaslat további szobák létrehozására: :D
(EZ CSAK VICC)!!!!!
-tanulószoba (min 10 játék elhivatott tanulóknak)
-rövidített játékidő szoba (időhúzók elkerülése)
-újonc szoba (találd ki, ki vagyok, ahol csak új névvel lehet játszani)
-csak én szoba (ahol azt kell kitalálni, hány névhez tartozik egy felhasználó)
-megfontolom szoba (ahol 2 meccs, óránként, megfontoljuk kivel, játszunk, életrajzok leadása kötelező) 
-beszélgetek szoba (ide nem kell játéktér, csak nagyobb chatfal )
-program szoba (programok tesztelése)
-baba-mama szoba (kifejezetten beszélgető kismamák részére)
-3 játék szoba (ha, van 2db-os játékszoba, legyen egy páratlan is)
sorolhatnám… némelyik mellett még lenne is érvem ! :D

Félretéve a tréfát, engem is zavar, ha valaki lelép, de csak egyszer teheti meg (némító gomb)! Nekem megér 5-20 pontot, hogy megismerkedjünk, ő, pedig nem tudhatja kivel, találkozik legközelebb! Ettől játék a játék!
Igazi játékos tudja, hogy a pont csak eszköz, nem emberi mérce!
Ha pontba kerül, hogy megismertem….ez legyen a legnagyobb öröme! Hát istenkém az életben sem adnak semmit ingyen! :D

Ha egy új szobát csinálnának ami ezekkel a szabályokkal rendelkezik(min játékszám stb.) attól még nem beszélhetünk korlátozásról, mert a játékosnak lenne lehetősége választani a normál és korlátozott szoba között. Ha pedig a korlátozotatt választotta akkor el kell fogadja azt ami van. 
Ilyen az életben is sok van. Szükséged van valamire, ha kell akkor el kell fogadnod a feltételeket. Sokszor nem kedvezőek, de nincs választásod...Itt választhatnál szóval, a demokratikus irányelvektől nem térne olyan nagyon el.
1.	Ahhoz hogy valakit TARTÓSAN némítani tudj, elő kell fizetni!(kövi belépésénél is néma marad előfizető, némító nézetéből, ezért kihívni sem tud)
            Ha nem előfizetőként tiltod, csak addig néma, amíg újra be nem lép.
2.	A felhasználó szabad akaratából játszik, annyit, amennyit akar, azzal, akivel akar! Bármi olyan megoldás, ami ebben korlátozná, nem felelne meg a demokratikus irányelveknek, amit a flyordie is magáénak vall. 
3.	Olyan rendszert kritizálni melynek lehetőségeit nem használják ki, amatőr dolog!
Rεgσłαĸ!
      Mutass nekem egy oldalt, ahol főleg táblás játékoknál előírás a minimum 2db játék!
      Örvendetes, hogy minden topichoz hozzászólsz, de ha tájékozódnál is előbb, mindenki hasznára válna!
1. Ahhoz hogy valakit lenémíts nem kell előfizetni.
2. Én mind két megoldással egyetértek ugyanis tegyük fel nem tetszik a stílusa a gyereknek de már bejelölted hogy több menetes játék legyen azt azért nem szívesen játszod végig. Ez spontán döntés , viszont belegondolsz ha megnyered a mérkőzést nagy előnnyel TE döntheted el hogy legyen folytatás e vagy sem, és az ellenfeled hozzád igazodik, ergo nyerj és akkor te döntöd el hogy kösz elég volt vagy gyere adok még egy esélyt, szóval nagyon állást nem lehet itt foglalni, mind két ötletnek van hátulütője és előnye.
Sziasztok!

Ha előírás lenne a játék db-száma, utána milyen előírás következne? :D
A magasak csak alacsonyakkal játszhatnának, a szőkék csak feketékkel?  :D
Könyörögve kérem, lássuk már be, mindig azt a meccset kell megnyerni, amiben játszunk!
Mindenki számoljon azzal a lehetőséggel, hogy nincs visszavágó, úgy nem éri csalódás!
Az Olimpián is csak egy lehetőség van!
Javaslom, akit zavar a lelépés, fizessen elő, mert így szankcionálni tudja azon játékost, aki már „elszaladt”!(némítás gomb) többé nem lesz vele probléma, csak egyszer lép le!
Igazat adok Rεgσłαĸ-nak... Viszont, gondolkozhatunk ugy is, hogy mi lenne ha már kezdetektől fogva így oldották volna meg. Akkor mindenki aki játszani akart volna elfogadta volna ezt...Szóval most is el lehetne...csak nehezebb. 
De gondoljál már bele (kis történet): Barátnőddel 4 re beszéltek meg találkozót.Nézed az órát ohh még van idő és meccs közben hív téged hogy előbb végzett a munkából és előbb találkozz, na most ha azt mondod neki hogy bocs szívem játszom és miután lejátszottam megyek annak nem hiszem hogy örülni fog.
Attól még, hogy te nem értesz hozzá, megoldható.
hallod ha te ezt megszerkeszted programilag akkor azt mondom rendben.
Sziasztok

ezt elég egyszerűen  el  lehet rendezni.....

amikor kihívnak  valakit  felugrik egy ablak , 

nos . ebbe az ablakba  kell  beleírni  hogy a kihívott  fél egy vagy többjátszmás lehetőséget  vátaszt.....

kb ennyi
Egyszerű. Legyen egy olyan szoba, ahol 1 meccset is lehet játszani, és legyen egy olyan, ahol 2 a minimum. Ennyi.
Kedves Boom!

1 mondatot nem írtál még le helyesen mióta itt vagy!

Emberek új magyar szó : " ülyeségedidből"  

Ez mit jelent, én nem ismerek ilyet:(

Bye
Üdv
Nekem te ne szánjál semmit jól van elegem van belőled meg a 
ülyeségedidből!
Az egyik részt Boom neked szántam!
Szerintem jók a mostani szabályok csak bekéne tartani ill. tartatni őket!
Üdv,

Mindkét ponton egyetértek lacikával. 
Az igaz, hogy ez a dolog sokszor vitába torkollik de az már nem csak annak a hibája aki nem ad visszavágót. 

INF
A komolytalanság mellőzése mellett még mit szeretnél karácsonyra?:D

1 ici-pici helyen sántít a dolog. Mi van ha csak 1 játékra van időm? És az olyan választ, hogy akkor ne játszod le azt az 1 játékot se TELJES MÉRTÉKBEN KOMOLYTALANNAK TARTOM.

És most még eszembe jutott valami. Játszok valaki ellen. Nem tetszik a stílusa, modora, vagy akármi. Úgy gondolom jogom lenne arra, hogy ne játszodjak tovább vele. De így kötelezve lennék még 1 játékra. Ez már szabadságkorlátozásnak is minősíthető.
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk