FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Modiknak ajánlom!
Posted in 
General
Modiknak ajánlom!
Posted in 
General
We've locked this thread - no more replies can be added
Modiknak ajánlom!
Tisztelt Moderátorok/OP!
Merem ajánlani weboldalunkat, káromkodók és bankerok legfrissebb screenshoot-jaival!
www.huntersbazis.mlap.hu

További minden héten kedden 16:00-kor Bullet versenyt rendezünk! Jelentkezni szintén az oldalon lehet. ;)
Javasolnám, hogy az erre kitalált helyre sziveskedjetek küldeni a screenshotokat, ha azok a modrátoroknak lettek szánva.
Ellenkező esetben nem hiszem hogy eljut hozzájuk...

OP
Kedves OPERATOR! 

Nekem amennyi ss-em van, abból betelni a postaládátok.. Amennyit tudok, felrakok az oldalra, Bank, Káromkodás menüpont alatt megtalálhatóak! küldtem már Call of Duty2 bankjáról is képet, azóta is ott van a toplistán..
küldtem Los Magos Demo-rol is, hogy mivel nyerte meg a versenyt, arra sem vettünk észre semmilyen reakciót. Ezért inkább az oldalra töltöm fel a képeket, aki akarja nézze meg / küldje be! 

Paka
Kérlek ne állíts valótlanságot.

Egyetlen egy screenshotot kaptunk a te nevedről, de láthatod hogy annak a versenynek még nincs lezárva az eredménye.
Mást tőled nem kaptunk.

Tőlem oda rakod föl a képeket ahova akarod, de a moderátorok akkor fogják megkapni, ha nekik küldöd el.

A te oldladat nem hiszem hogy látogatni fogják, így is van épp elég dolguk...

OP
Hello

Én megnéztem az oldalt.Mi is a Ti célkitűzésetek?
Minél több jó sakkost leigazolni játékosként. 
De ezt miért is kérdezed? 

OP! Amennyi kép jelenleg az oldalunkon található, kb. 2 perc alatt átfésülhető. 
Nekem mondjuk nem érdekem, hogy más embereket kitiltassam, ha vki letölti és beküldi akkor örüljön neki. 

-*PAKA*- 
Már nem azért paka, de a saját káromkodásaidat nem rakod be?:D
Látom a tucatkán nincsenek is már fenn...
Annyira szánalmas hogy az csinál ilyen lebuktató oldalt aki a legrondábban beszél...
Am quadridert levehetnéd, egyik legjobb teso, ismerem, csak akkor káromkodik ha kiprovokálják belőle..
Köszöntem.....
szerbusz paka!
megnéztem az oldalad és azt látom ara öztönzöd a játékosokat hogy több nevet hazsnáljanak.
szerintem emi most van nekik az tökéletes nem kell ujat regelni felelslegesen.
Légy szíves másokról ne állíts hazugságokat!!!!
Légyszíves szót egybe írjuk Danikám...Talán 12 éves létedre nem kéne ennyit netezned, jobban tennéd ha a füzetbe is belenéznél néha, persze ha  egyáltalán jársz iskolába és van miből tanulnod!:)

OPERATOR Úr-nak ezúton szeretném üzenni ,hogy Paka és Dani az egyik legnagyobb csalok az oldalon, akár a játékukat nézem akár a káromkodásukat veszem figyelembe..., számomra érdekes ,hogy velük chatelsz itt a forumon,kettőjük közül az egyiket még IP bannal is megajándékoztad,és azota sem változott,ez jol megfigyelhető...De hogy ilyen gyerek rendezzen (rendezhessen) versenyeket ,....megáll az eszem...(hogy mik vannak...)No COMMENT!
Bye,
Cshő GoldFish! 

>>" szerbusz paka! megnéztem az oldalad és azt látom ara öztönzöd a játékosokat hogy több nevet hazsnáljanak. szerintem emi most van nekik az tökéletes nem kell ujat regelni felelslegesen"

>>>Talán ezt pont te mondod? Aki magad is több nevet használsz :D?

(hazsnáljanak.);)
"Légyszíves" szó? Nyelvújítás történt, mikor nem figyeltem oda? Chantal19, szerintem neked is el kellene gondolkozni azon, amit mondtál.
Cső Paka!

Te beszélsz a több névről. :)
Hunters Dani,Hunnters Paka, stb.
DR. meg nem az enyém hanem a húgomé.

By N€W MÄ$T€R
LMAO !! HUNTERS DANI AZ ENYÉM LENNE???????:D 
LOOL!

Valami bizonyítékod van rá, hogy én nevem a Hunters Dani? 
Valótlanságokat nem állítanék a helyedbe :)

Cshő °Paka°
Languages
English
angličtina
azərbaycan
ázerbájdžánština
bosanski
bosenština
Cymraeg
velština
čeština
čeština