FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Előfizetés SMS-sel
Posted in 
General
Előfizetés SMS-sel
Posted in 
General
Előfizetés SMS-sel
Szeretném felhívni kedves játékosaink figyelmét, hogy a mérhetetlen igényre való tekintettel mostantól SMS-sel is elő lehet fizetni.

Részletek az előfizetési lapokon.

OP
Szia OPERATOR! Na végre már látszik ,hogy csinálnak is valamit...Részemről örültem mikor elolvastam amit irtál:)Nagyon jo az ötlet és az is,hogy megvalositották...Nem tudom mások ,hogy vannak ezzel de a 960FT/1 ho szerintem elég magas összeg...hisz csekken 1800 FT/1 év! És szerintem nem elhanyagolhato az összeg ha elkezdünk szorozni 12-vel...vagy tévedek?!Ha nem ért egyet velem senki akkor nem szoltam !...Bye
Sajnos a szolgáltatók jutaléka (több mint 60%) és az ÁFA levonása után ebből kevesebb mint a harmada marad...
Ígyhát mi nem járunk jobban vele elhiheted.

Javasoljuk továbbra is bankkártya használatát, az a leggyorsabb, legolcsóbb. 
Akinek nincs erre lehetősége megpróbálunk azoknak is minél több lehetőséget kínálni.

OP

És hadd említsem meg, hogy az 1800 Ft-os éves előfizetéshez képest, ami csak  meghatározott játékokra érvényes, ez minden egyes multiplayer játékra érvényes az oldalon.

(sovány vigasz ha te csak eggyel játszol, tudom...)

OP
Szia OPERATOR! Ez az előfizetés SMS-sel szerintem is jó ötlet, és tény hogy kicsit magas az ár, de én tudom, hogy egy csomó levonás van benne, így kevés pénzből kapnátok 2 FT-ot mondjuk :) Így hogy 960/hónap, de minden játékra, ez elég fair szerintem, úgyhogy remek ötlet volt!

By: Jakó Róbert
Ohh köszönöm a válaszokat!:)Így már érthető  ,köszi az informáciokat...ennek tudatában már minden világos:)
és tényleg csak 1-el játszom jol tudod...:)ezért nem nagy vigasz,de majd akkor igénybe veszem a többi szolgáltatást!
még valami , ha ugy érzed válaszolj:

-Hány éve vagy OPERATOR? 

-Hogyan lettél OPERATOR?

-Miért szeretsz OPERATOR lenni? (régebben sokat játszottál és ide köt valami?)

-Moderátorok közül  választanak ki OPERATORT? 

-Te is moderátorként kezdted?...

Meddig leszel még OP,vagy szeretnél lenni OP ?...

Bye
Üdv,OP!

Azt szeretném megkérdezni,hogy ez a hónap dolog hány napig érvényes?

Mert van 31napos hónap is,meg 27napos is...

jobb lenne mondjuk Augusztusban fizetni SMS-sel,mint a kevesebb naposakban??

Köszi
Királyok vagytok!!!! Köszönjük!
hogy kell jelszót írni? vagy hol a jelszó? én kipróbálnám az előfizetést
még 1 kérdés,hogyan kell átalakítani a +36-ot vagy eltüntetni? vagy hogyan fogadja el a telefonszámot?
A +36 az egyenlő a 06-tal, szóval azt inkább ne tüntesd el :)
na, elküldtem, a számomat, de nem jön a kód:| mi lehet a baja? 2 telefonnal is regisztráltam, 1 T-mobile , 1 Vodafone telefonnal
ÜDv.

A 36-ot képzeld 06-nak:D
Ha jól gondolom kedves OPERATOR ha vesszaemlékszel nem pont te találtad ki az ötletet met már vól róla szó a fórumon 1 gyerek ötlete volt nem tudom melyik csak ennyit akarok mondani ja és az ár,... Minél kisse(VALAMI).-t veszel annál drágább ez majdnem minden élelmiszernél , játéknál használati-tárgynál stb... 960/ sms  emeldíjas hmmmm...
Az hogy lehet még a számot e kell adni a telefonnka vagy beméritek? De nem hiszem hogy jó ötlet gyermek kezébe adni az ilyet...Bye:Boomee
boom te nagy lol vagy...
thc azt tom,hogy a +36 = magyarország hívási valami izéje különböztető valamije... de akkor se küldenek SMS-t 
Ezúton ragadnám meg az alkalmat, hogy minden érintett játékos elnézését kérjem.
Történt ugyanis hogy a méltán nagyhírű onebip, kedves szolgáltatónk, mindenféle külön értesítés nélkül levette Magyarországot az elérhető országok közül.

Külön öröm az örömben, hogy tették ezt pár órával azután, miután kiraktuk (a tesztvásárlás még sikerült).

Hogy ideiglenesen vagy végleg, azt egyelőre nem tudjuk.

Sorry vagyok :|

OP
Akkor most bárki is probálna előfizetni nem sikerülne neki? Hát az elég gáz:D
Akkor most bárki is probálna előfizetni nem sikerülne neki? És mikor lesz jó ez a probléma?
És mikor jön rendbe ez a "probléma"?
pff ez az Onebip ez 1 gáz cég
Mit nem értesz sárkány?

Azt irta az OP,röviden: lőttek egyenlőre az egésznek...ilyen megbizhatatlan cég mellett meg ő se tudja megmondani mikor várhato változás xD

OP te ne kérj elnézést...nem a te hibád;  
megbizhatatlanság határai...ez is azt bizonyitsa "odafennt " milyen könnyen játszanak velünk ,emberekkel:(mit érdekli őket mi itt probálunk előfizetni egész nap:(

mind1 ,majd irj OP ha van valami változás:)és kösz az értesitést...
Azt az információt kaptuk a kedves onebip-től, hogy ismét működik a dolog.

Ha valakinek sikerül az szóljon :D

OP
OP!

A Haveromnak működött :) Jó ötlet ez az SMS én is fogom használni
nekem ebben a pillanatban jött meg :)
SZia kedves OP én azt szeretném kérdezni h miért lehet az h a csekkes előfizetésnél nem mutat semmit magyarul csak angolul és nem is birom átálitani magyarra angolul nem tudok és ezért nehéz lenne kitöltenem az előfizetést!
Válaszod nagyon várom és előre is köszönöm!
Üdv:Konrad
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh