FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Rendszerhibák!
Posted in 
General
Rendszerhibák!
Posted in 
General
Rendszerhibák!
Jónapot Kívánok!:)
Örömmel teli boldogság önti el szívemet ,hogy az elmult 2 napban egyre többször fordult elő rendszerhiba...
Nemtudom mi történt ,de jó lenne ha ezen változtatna valaki és nem ártana 1 kicsit javitani rajta ...2 napja még 820 pontom volt,most 720 pontom van ,nagyon boldog vagyok több hetes munkám oda , meccs közben a kép fekete lesz ,muszály vagyok kilépni ... elég sokan állítják hogy nekik is elsötétedik a kép,a másik hogy meccs közben gyakran megszakad a kapcsolat , a chat részen kiirja ,hogy "kapcsolat megszakadt--helyreállitás folyamatban..." ,aztán fél percen belül egyikünket kirepíti ,a másik eset hogy kiirja a "kapcsolat helyrejött"...Ugy vélem ez nem a mi hibánk !A másik amit el szeretnék mondani ,hogy ma volt alkalmam velem 1 szintű játékos ellen játszani közel 700 pontos ,40 perces volt a meccs pár mp maradt az ellenfelemnek lejárt az ideje és megnyertem a játékot ...aztán 2 perc mulva az adatlapomban kiírja hogy X ..????:s Milyen x?:s húúúúúú hát na itt azt mondtam hogy erről ennyit ,majd megszakadok hogy tartani tudjam a formámat és amit megnyerek meccset is elveszik tőlem...ki is röhögött aki ellen sakkoztam...Minden energiám odalett és draw...phuuu azta ,Egyébként nem vagyok 1 Taplo csak ideges ,mert ugye Előfizetős vagyok ,"Törzsvendég" és mégis ilyenek történnek velem ,nah de majd felveszem a harcot a rendszer ellen is!!!:)
Bye , and sorry ...
Milyen kár , hogy az energiád a sakkprogram használatában merül ki, és ezzel rengeteg mérget okozol másoknak, akik játszani és nem csalni jönnek ide.....
Kiváncsi lennék, magadtól tudnál-e 100 pontot szerezni bátorkám!
Hello,Nem nagyon érdekel a véleményed ,és el is nézem neked ,mert te ezt nem értheted ... Attol ,hogy programot használok vagy sem az nem befolyásolja a szerver működését!A másik dolog ,hogy vendégként végigverem a magyar szobát...De tudod én informatikus vagyok ,műszaki számítástechnikai technikus a szakmám ,szoval értek a dolgokhoz és szeretek "bütykölni" dolgokat ,amiket a saját szakértelmem és hozzáértésem alapján pőrobálom tökéletesíteni ,ami azt jelenti hogy a sakkprogramomat sem a Télapó hozta és nem a Jézuska állította be ,ugy hogy még a Bajnokkal is döntetlent tudjak játszani ...:)Ebben van a munka kedves barátom erre értettem ...:)Azt hiszitek én csak irányitom azt a programot?...Tölts le 1-et a netről ,mind1 milyen kb 25 lépés és mattot kap a programod...Az enyém színvonalas a saját munkámnak köszönhetően...éllitottam és raktam össze különbőző fájlokkal felturbozva...de ezt ugysem érted..sorry ByE:)

na kezded már kapizsgálni?:)
Engem meg a csalók nyávogása nem érdekel, mire vagy büszke?
Az ilyenek szellemi szinvonala kb. az óvodás gyermekével van egy szinten , tudod mi az infantilizmus? 
Neked  nem sakkpartnerekre, hanem pszichológusra van szükséged ! Bátokám, te akkor lennél bátor, ha MERNÉL játszani program nélkül, igy gyávasrác vagy gyermekem!
Ja, és ez itt nem az informatikai diákköri mozgalom, ide az jöjjön, aki sakkozni akar tanulni, nem csalni! Ha vmit is elértél volna a saját tudásoddal, soha nem folytatnál ilyen szánalmas dolgokat...
Én csak kérdezni szeretnék!Ennek a programnak van vmi értelme?Segíti az embert?Mert ha nincs,akkor minek használod?Mondjuk a sakkban nem lehet csalni...
Sziasztok!

Én ismerem a bátorsráct és már bizonyított eleget ,mert én játszottam vele élőben is és nagyon erős játékos ,ugy játszik program nélkül is ,mint 1 program...Teljesen átvette a programos lépéseket, olyan stratégiái vannak ,mint 1 rybkának...ért ahhoz amit csinál nem kell elitélni a programja miatt!Erős játékos fejből is ,azt viszont én sem értem !!!!!!!????nemtudom miért használ programot,amikor ilyen tehetsége van...!!!???Fejből itt "mester" szinten lenne!kb 400 ponttal  Pfff:)
hi!
A döntetlent megérdemelted mert ne ma saját tudásodal szerezted hanem egy programal és nem légy iylen büszeke ara hogy egy progit turbozol fel mert abol azt veszem ki hogy a sakkhoz tejhesen primitiv vagy és csak az add örömet ha elver vkit a progid.
OP!
az ilyeneknek kéne inene elmenni  mert ez már feháborito hogy a progisok rinyálnak ha elveszik 100 pontjuk a tiszteséges játélkosok sose rinyálnak iylenen hanem jáccanak tovább és probálják viszanyerni szabályosan progi nélkü.
a gyévasrác név tejesen illik neki mert gyáva a progija nélkül jáccani!
bye: gold
le a progisokal!!!!!!
A progisok csalók. Minden csalás lényege, hogy aki csal, előnyhöz jut és ezzel másnak kárt okoz.
Ugye milyen egyszerű? A csalással lopott pontokat mástól levonják, a bátor csalót ez NEM ZAVARJA!
Aki sakkozónak akarja magát tartani, nem csal.
Mert mint Nagy Feró megalkotta:
-Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop,
 hazudni, csalni csúnya dolog.
Szánalmas lelkületű emberek, akik  ezt művelik, és akiknek ez tetszik , gyáva csaló lépegető utánzó majmok!
Ok miután kitomboltad magad és a műveltségedet, fekszik és alszik...;)
1. Nem kérdeztem a véleményedet!
2. Mások véleményére se vagyok kíváncsi!
3.Csak közzé tettem pár dolgot ami velem előfordult az utobbi időben ,EZ NEM BŰN!!!
4.Nézz tükörbe!
5.Ne sértegess!
6.Nem az Anyád vagyok !
7.Nem is ismersz!
8.Jobb ha csendben maradsz!
9.Ne irkáljon ide senki !
10. Én nem szidni jöttem ide a flyordie-t és az Op-ot vagy Infit mint ahogy elnézem itt 1-esek köztetek!
11.A progisok között is vannak jófejek,és rosszak ...De ez nálatok is igy van , a különbség csak annyi hogy mi nem muterozunk senkit...!!!
12.Jó éjszakát! 

Ui.: Tanulj meg magyarul aztán irj légyszives...!!!:)Bye
a dj-k is pont ezt csinálják hogy olyan dolgokat kevernek össze amit alapból mások találtak ki. Ez a programpöcgölgetés is ilyen kategória.

mint djnek a zenéhez annyi köze van bátorsrácnak a sakkhoz. De mivel ma mindenhonnan ez jön és a tömegeknek sincs többre igénye ezért kénytelenek vagyunk ezt elfogandni, ilyen a világ.

figyu bátorsrác szerintem vegyél egy vibrátort aztán kezd el próbálgatni a barátnődön ugy hogy mindig másfajta elemet teszel bele:) ugyanott leszel mint most a sakkal 
Üdv.
progit honnan lehet leszedni? 
bátorkám,
nagyon nem érdekel a zügyed mer csak rinyász és hijába mongya valaki hogy tábla melet is jo vagy mer ot is programosakat lépegec mégha turbozotakat is!Ezér asztán öszecsapnék(nák) veled mer én is ismerem az öszes megnyitás elsö pár lépését igaz a töbit már nem.Volt nap amikor 11xer megszakatam.inkáb ere legyen ötleted nagy programos informatikus.És tanuj meg Te is hejesen írni mer az ír ige hoszu í!!
Netudki
jól ismerlek barátom!...2006 december utolso hetében játszottunk 3 meccset a magyar szobában (akkor még program nélkül küldtem) este 11-12 óra körül 1,5 -1,5 lett a végeredmény ! Tudom mit tudsz ,nem kell leírnod !Nem vagy rossz játékos ,azota viszont gondolom fejlődtél ugy ahogy én is...de látom a memoriádal baj van;)

Ui.: "Netudki"---A meccs alatt bizony elregéltél pár dolgot magadról...;)
kedves bátornak nem nevezhetö srác!
a progisok 99% miután nyer lebénázza az elenfelét és már sártö szavakal illeti.
a másik nem is naon akarok egy progist megismerni és még jó hogy nem az anyám vagy.
ne te mond meg légyszives ki ir a forumra mert nem vagy király ne érezd magad anyira nagynak.
én sose szidtam az OP ot a flyordiet és infyt és nem is fogom, de van 1 2 dolog amiben nem érztek egyet és azt probéálom normális hangnemben eléjük téárni és ha válaszolna azt én elfogadom és tiszteletbe tartom.
bye: gold
Szia bátorkám,
Látod ez egy rendes szöveg volt,halál jó a memoriád,mert én bizony nem emlékszem rá.Remélem nem rosszakat írtam akkor!Miket meséltem(?),mert elég ritkán hazudok...(?!)
Sajnos én nem sokat fejlődtem,már nem is nagyon fogok,mert későn szerettem meg ennyire a sakkot és már nem megy a fejembe...A gépem pedig szar,de tippmixezem és veszek egy újat.Sok sikert,de nem a programodnak!Én nagyon program ellenes vagyok.
Na látod megy ez tudsz te normálisan is beszélni!...
A másik dolog a 99% ---én ezzel nem értek egyet,azért ezt eltuloztad 1 kicsit ,mert ugye abbol indultál ki h programot használo az bunko,de nem ismered őket ,igy nem is tudsz megítélni másokat ,vagy te tényleg ismersz minden progist?! Nem...Tudod én se szeretem a progisok nagy részét ezért is verem őket oly szívesen !!!...A magyar programosok szerintem jófejek ,el lehet velük beszélgetni... inkább a külföldiekre jellemző a nevetés meg mit tudom én milyen szavak beirása ...a lényeg hogy sok külföldi progis ellen játszottam már ,és nagyon kevés %-a képes visszaköszönni,ugyanis ezt én fontosnak tartom ,hogy azért a hi-t minden meccs előt le irom és aztán lesz ami lesz, A másik dolog h megköszönöm a meccset thx-el,És most elmondanám hogy MasteR YODA ellen sok meccsem volt már , X-et játszottam ellene 4-szer eddig!és kb 20 meccset...ebből a 20 meccsből 16-szor képes volt köszönni és a mecs végén amit megnyert "gg thnx ,bye"..--- a 4 meccs ,amely döntetlennel végződött ,szo nélkül kilépett a végén...!!!
Ezért nem tartom őt igazi Nagymesternek ,mert 1 Igazi sakkozo aki átértékeli a játék lényegét és tudni kell veszíteni ,de ő még 1 remit is sajnál tőlem...Nem mélto 1 GM szinthez ,ahogyan ő ezt állitja...és ha ő nevezhető példaképnek sajnálok sok embert!(én képes voltam a 16 vereség végén leirni h kösz a játékot...!)
Egy:(1)mikor nem beszéltem normálisan?
2(ketö):szerinted Yoda kicsoda?
3(hárem):döntetlen már siker Yoda elen.
4(megéret a tök):a program sok milio sakozoegyütes tudása.
5(hazasose mégy):a sakozok mind elmebélák
Nem rád értettem hanem a Gold barátomra...
Ha kíváncsi vagy és sokan kíváncsiak vagytok elmondhatok egy-két dolgot...: Én már nagyon sokat beszéltem Yodával,meccs előtt ,meccs közben és meccs után is félórákat...Mindenkinek azt írja ,hogy 1 visszavonult GM 2698-as Élővel,de azért lehet kérdezni tőle okosan és válaszol is ha jóban vagy vele...Nekem mondott 1 olyan dolgot ,amit ha el lehet hinni neki akkor könnyen beazonositható MasteR YODA, ugyanis állítása szerint pontosan 6 meccset játszott Kasparov ellen ,ebből 4-et elvesztett és 2 döntetlennel végződött...Ez már elég info arra hogy felfedjem Yoda kilétét...!!!Aki kíváncsi nézzen utána...és ha megvan a Személy ,arrol kideríteni mindent ,amit csak lehet és ha van közte összefüggés nyert ügyed van bauchi...Sok sikert!;)
Ui.: Ettől biztosabb infot az életbe nem fogsz hallani!A többi csak szóbeszéd...
Bye
Drága fiam,
Ezt én is tudom,nekem is elmondta pár éve.Tekintettel arra,hogy az angolja kicsit gyenge,nem hiszem angol lenne vagy amerikai.7-8 éve viszavonult,ez is tény.Játszott Linaresben és Wijk am Zee-ben is.Polgár Judittal is játszott még régen,akkor meg is verte.Arra gondolok,hogy magyar.Szerinted?Nekem van tippem,meg is osztottam vele,csak annyit válaszolt,érdekes feltevés...
Óóóóóhhh azért ennyi mindent el ne higyj neki ,csak meg akar téveszteni ez egyértelmű ,ő se mond igazat sokmindenben vagy csak féligaz állitásokat ,am neked is megadta az msn-cimét?
am dehogy magyar...ez már számos alkalommal bebizonyosodott előttem!
Gondolkozz má , ha magyar lenne és ilyen erős biztos nem a neten szorakozna ...ez 1 öreg faszi...
és akko miva ha 2 géépel küldi ő is?
meg 1 programot irányit?:Da sylvianak sincs jele meg vannak még páran akiknek nincs mégis bevallják h programosok akkor yoda miért kivétel bauchi?de ezt te is tudod már jol sztem bauchi h info nem érdekes
Csak azt nondta nekem is,amit másnak:2697 Élöje volt a legtöbb és 7-8 éve visszavonult.Kaszparov:-4,=2.Polgárt verte még régen,M.Carlson soha nem lesz a topon,bár ez nem úgy néz ki.
Na,akkor úgy gondolom a stílusából,hogy Adorján.
Szójjatok hozzá!
Az eddigiekből meg lehet mondani ki ő?
Igen!Annyi ,hogy időigényes keresgetni annyi meccs között ,mert Kasparov se 6 meccset játszott életében...A meccsek vmelyik adatbázisban benne vannak ,gondolom kicsit régebbre kell visszamenni ...és megnézni kivel játszott 6-2őt...
Fekete Bárány fogalmazta meg a lényeget, dj-nek a zenéhez, vibrátornak a f..-hoz, bátorsrácnak a sakkhoz a világon
semmi köze nincs....... 
Viszont sakkoztam élőben olyanokkal , akik nem akarnak többnek látszani, mint amilyenek valójában, és maguktól is tudnak játszani.... Az igaz, hogy ehhez ész és kitartás kell, 
ami ma Magyarországon nem divat, mert inkább csalni és lopni
tanulnak az emberek. 
Szia,már hogy a csudába ne lehetne ennyiből kideríteni ,még a meccset is le lehet tölteni ,ezek a játszmák rendszerezve vannak és összefoglalva ,mint a történelmi események...(sakk adatbázis)
Ok,ki Yoda,ha ki tudod deríteni a basisból?
Ok,ki Yoda,ha ki tudod deríteni a basisból?
Ide ugysem irom le ...Nem sértem meg vele a személyes jogait...Neked se esne jól ha a neved közzétennék...majd ha talizunk vmelyik szobában megmondom! A sok tudatlan "nép" ne tudja már...Bye
és nem irok ide többet!
De azért köszönöm ,hogy a progis gyávasrácra volt néhány perced...

Majd ha tisztában lesz a díszes társaság az illemtani szabályokkal!
Kár,hogy elmentél és elvitted magaddal a tikot...Nem akar ez nekrológ lenni!De örülök,hogy valaki megfejtette.Azt,hogy én ki vagyok,sokan tudják,ez absolute nem zavar.Ha találkozunk,elmondom. 
Udvozlet sakkozok!
Jo dolognak tartom, ha felhivjuk a figyelmet a rendszer esetleges hibaira. Ezzel konnyebbe tehetjuk a felhasznalast. Irjatok es talan megoldas is lesz. Jo az oldal es koszonet illeti azokat, akik javitani szeretnek. A hangnemen pedig javitani KELL!!! Nem vagyunk ellensegek. Gens una sumus, ugye hallotatok mar?
Nem tudjátok, miért nem lehet belépni???
bauchi!
A te helyesírásod sem hibátlan, sőt elkeserítő:
(zügyed, hijába, mongya, melet, ot, lépegec, mégha, töbit,
megszakatam, inkáb, ere, tanuj, hejesen, stb.)
De lehet én vagyok elmaradva, és divat lett az efajta írásmód. Aztán aki így ír, már nem tudja hogyan helyes, és hogyan "divatos"
Ráció,
Meg tennél a kedvemért egy szívességet,ha már ennyi idő után voltál kedves írni?
Fordítsd már le a hozzászólásodat,mert ezeket az üzbég betűket nem értem.
Sziasztok!
Miért lett "kínai" a fórum? (Vagy csak nekem? Minden ékezetes betű rossz!)
Üdv: Gábor
Akkor megnyugodtam, bár úgy néz ki már jó! :)
Az sűrű,sötét éjszakában átváltoztunk és most életünk végéig így maradunk,nyilván minket is sugaraztatatnak Tatók és a Tetők (l.Benedek István:Aranyketrec)
MIVAN?MÉ NEM ENGED BE????BELÉPNÉK A SZOBÁBA DE NEMLEHET...!!!!!!!!!!!??????????VALAKI MAGYARÁZZA MÁR MEG MI VAN ITT VEGY ERRŐL IS AZ ÉN NETEM TEHET...AZ SOVÁNY UGYHOGY CSINÁLJANAK MÁ VMIT SENKI NEMTUD BELÉPNI!!!!!!!
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk