Jónapot Kívánok!:) Örömmel teli boldogság önti el szívemet ,hogy az elmult 2 napban egyre többször fordult elő rendszerhiba... Nemtudom mi történt ,de jó lenne ha ezen változtatna valaki és nem ártana 1 kicsit javitani rajta ...2 napja még 820 pontom volt,most 720 pontom van ,nagyon boldog vagyok több hetes munkám oda , meccs közben a kép fekete lesz ,muszály vagyok kilépni ... elég sokan állítják hogy nekik is elsötétedik a kép,a másik hogy meccs közben gyakran megszakad a kapcsolat , a chat részen kiirja ,hogy "kapcsolat megszakadt--helyreállitás folyamatban..." ,aztán fél percen belül egyikünket kirepíti ,a másik eset hogy kiirja a "kapcsolat helyrejött"...Ugy vélem ez nem a mi hibánk !A másik amit el szeretnék mondani ,hogy ma volt alkalmam velem 1 szintű játékos ellen játszani közel 700 pontos ,40 perces volt a meccs pár mp maradt az ellenfelemnek lejárt az ideje és megnyertem a játékot ...aztán 2 perc mulva az adatlapomban kiírja hogy X ..????:s Milyen x?:s húúúúúú hát na itt azt mondtam hogy erről ennyit ,majd megszakadok hogy tartani tudjam a formámat és amit megnyerek meccset is elveszik tőlem...ki is röhögött aki ellen sakkoztam...Minden energiám odalett és draw...phuuu azta ,Egyébként nem vagyok 1 Taplo csak ideges ,mert ugye Előfizetős vagyok ,"Törzsvendég" és mégis ilyenek történnek velem ,nah de majd felveszem a harcot a rendszer ellen is!!!:) Bye , and sorry ...